יום שישי, 13.02.2026 שעה 19:32
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2039-2822הפועל חיפה12
2034-2223הפועל ירושלים13
1151-1622מכבי בני ריינה14

8,000 צופים יגיעו הערב לטדי, ואם תהיה אזעקה?

בבית"ר ערכו פגישות עם המשטרה ואנשי פיקוד העורף לקראת המשחק מול הפועל חיפה ב-20:10. גלאבינה או מויאל ב-11 של אלי כהן, ערן לוי לא בהרכב

|
אוהדי בית
אוהדי בית"ר ירושלים עם דגלי ישראל (יניב גונן)

בית"ר ירושלים תארח הערב (ראשון, 20:10) את הפועל חיפה בטדי כמתוכנן, למרות המציאות הביטחונית החדשה במדינה. על אף האזעקה שהושמעה בירושלים ביום שישי ולמרות התרחבות הירי עד לגוש דן, המשחק יתקיים כמתוכנן. נציגי בית"ר נפגשו עם גורמים במשטרה ובפיקוד העורף וההנחייה היחידה שקיבלה הקבוצה בנוגע למשחק היא להקריא לפני תחילתו את הנחיות פיקוד העורך כיצד לפעול במקרה של אזעקה, במערכת הכריזה.

ההנחיות הן שהאוהדים יישארו ביציע, יניחו את הראש בין הברכיים ויקוו שהכל יעבור בשלום. השחקנים יקבלו הנחיה שבמקרה של אזעקה עליהם לשכב על כר הדשא. אוהדי בית"ר שיגיעו מתכוונים להציף את אצטדיון טדי בדגלי ישראל. האוהדים מעבירים ביניהם הודעות שמטרתן כי כולם יגיעו עם דגלי ישראל למשחק על מנת להפגין תמיכה בצה"ל.

בית"ר מגיעה למשחק מול הפועל חיפה אחרי חמישה משחקים ללא הפסד ועם 11 מתוך 15 נקודות בהם. בבית"ר יודעים שהמשחק מול נועלת הטבלה לא יהיה קל, אך בטוחים ביכולת לנצח, בעיקר מכיוון שמדובר במשחק ביתי. "אנחנו רוצים לייצר רצף של משחקים טובים, יש לנו עכשיו ארבעה משחקי בית רצופים, חוץ ממשחק אחד בנתניה וחשוב לנו להגיע מוכנים לרצף המשחקים האלו. זה מתחיל מול הפועל חיפה", אמר שחקן בקבוצה ל-ONE שהוסיף: "אנחנו לרגע לא מזלזלים בהפועל חיפה, כולם ראו מה הם עשו בשתי דקות לאשדוד".

שחקני בית&qout;ר באימון. &qout;חשוב להגיע מוכנים לרצף משחקים&qout; (גיא בן זיו)
שחקני בית"ר באימון. "חשוב להגיע מוכנים לרצף משחקים" (גיא בן זיו)
 

המאמן אלי כהן יקבל החלטה בסמוך לפתיחת המשחק, אם לפתוח עם קובי מויאל ב-11 או עם דומיניק גלאבינה. על פי האימון המסכם, הכיוון הוא לתת לאחרון את חולצת ההרכב. מלבד זאת, ערן לוי שפתח מול בני סכנין יפתח על הספסל ובחלק הקדמי יפתחו אבי ריקן, חן עזריאל ועמית בן שושן. בבית"ר מקווים לכמות של 8,000 אוהדים, יותר מהכמות שהייתה מול הפועל רמת השרון.

אוהדים שירצו לקנות כרטיס משולב למשחק הערב ולמשחק מול מכבי חיפה בשבוע הבא יוכלו לעשות זאת בקופות בטדי. בית"ר, בשיתוף עם עמותת האוהדים, הזמינה את תושבי הדרום למשחק בהצגת תעודת זהות. בנוסף, 500 איש אמורים להגיע באוטובוסים מאשקלון ומיישובי הדרום על מנת לצפות במשחק ולשים בצד לפחות ל-90 דקות את אזעקות הצבע האדום והישיבה במרחבים המוגנים.

דומיניק גלאבינה. עשוי לפתוח במקום מויאל (יניב גונן)
דומיניק גלאבינה. עשוי לפתוח במקום מויאל (יניב גונן)
 

הרכב משוער: אריאל הרוש, חיים מגרלשווילי, מתן בראשי, דינו שקבורץ, שי חדד, דריו פרננדס, אופיר קריאף, אבי ריקן, דומיניק גלאבינה (קובי מויאל), עמית בן שושן וחן עזריאל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */