יום שני, 23.02.2026 שעה 12:24
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

שחקנים במכבי: הפועל תגיע כדי להתאושש עלינו

הצהובים מתכוננים להפועל ר"ג, אך הראש כבר בדרבי בעוד פחות משבועיים. אלירן עטר נטש את האימון. חשש שאלי זיזוב סובל משבר בידו

|
אלירן עטר. ישחק במושבה? יניב גונן)
אלירן עטר. ישחק במושבה? יניב גונן)

חלוצה של מכבי תל אביב, אלירן עטר, שנפצע אמש (שני) לקראת סוף אימון הערב שערכה הקבוצה, לא השלים אימון גם היום.

עטר, שנפצע בקרסולו, החל את האימון עם הקבוצה אך אחרי זה המשיך לטיפולים ברגלו. במכבי מעודדים מהעובדה שהוא כבר דורך על הרגל ואף התאמן חלקית וכי הוא יהיה כשיר לקראת המשחק בשבת מול הפועל רמת גן שייערך באצטדיון המושבה. מי שעוד לא התאמן עם הקבוצה הוא הקשר אלי זיזוב שנפגע בידו כבר באימון אתמול והחשש הוא כי הקשר סובל משבר. כזכור, רק לפני שנה זיזוב שבר את ידו.

"ההפסד של הפועל ת"א אתמול לא ישפיע על הדרבי", אמר שחקן בקבוצה, “דרבי זה משחק בפני עצמו ולא קשור למשחקים שלפני ולמשחקים שאחרי, להיפך. להפועל זו תהיה הזדמנות לנסות ולהתאושש. זה ברור לכולם שהדרבי השנה הולך להיות מרתק בייחוד שמדובר בשתי קבוצות שלפחות לעת עתה נמצאות בצמרת".

בתוך כך, נראה כי המאמן אוסקר גארסיה לא צפוי לערוך שינויים מהותיים בהרכב לעומת זה שפתח בניצחון על הפועל עכו. השינוי היחיד שעשוי להיעשות הוא שילובו בהרכב של סטיב גורי, ששב מפציעה, על חשבונו של שרן ייני ששיחק במשחק האחרון כמגן.

אם גורי ישוב להרכב, ייני יכול לשחק גם ביקשור, אם כי במכבי הביעו שביעות רצון מהשישיה בקישור ובהתקפה שכללה את חסן אבו זייד, מהראן ראדי וגל אלברמן באמצע ואת גונסאלו גארסיה, אלירן עטר ודור מיכה בחלק הקדמי יותר.

סטיב גורי ורוברט ארנשואו (יניב גונן)
סטיב גורי. עשוי לפתוח כמגן ימני (יניב גונן)
 

הגרלת משחקי אליפות אפריקה אליה ייצא השוער וינסנט אניימה בחודש ינואר, נערכה וזימנה לשוער מפגש מוקדם מול אקס הצהובים עמנואל מאיוקה ונבחרתו זמביה. אניימה יחמיץ באופן ודאי את המשחקים מול מ.ס אשדוד והפועל עכו.

על פי ההערכות, נבחרת ניגריה אמורה להעפיל לשלבים המתקדמים בטורניר מה שאומר שהשוער אף עלול להחמיץ את משחקה של מכבי תל אביב מול הפועל רמת גן, ואם יעפיל לגמר גם את הדרבי של הסיבוב השני. אגב, גם אם נבחרת ניגריה תעפיל לחצי הגמר, היא תשתתף בקרב על המקום השלישי מה שעלול לעכב את חזרתו של אניימה לקראת הדרבי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */