מערכת ONE
|

מנצ´יני. סדקים במערכת? (רויטרס)
במנצ'סטר סיטי היו עסוקים בימים האחרונים בעיקר בהתגוננות מפני אינספור ביקורות. אחרי ה-3:1 בהולנד מול אייאקס בשלב הבתים של ליגת האלופות, נוצר סדק קטן בין המאמן, רוברטו מנצ'יני לשחקניו שיחזרו לזירה המקומית כשיארחו ב-18:30 את סוונסי.
עדות לסדק אפשר היה למצוא אחרי ההפסד בהולנד, אז צוטט המגן, מיקה ריצ'רדס: "מנצ'יני שינה את המערך וספגנו, כנראה שכך המאמן אוהב את זה".
אחרי המשחק המאמן עצמו לקח אחריות על ההפסד אבל כעת נשמע מנצ'יני אחרת: "אם שינוי הטקטיקה צריך להיות תירוץ להפסד שלנו מול אייאקס, בסדר, אין לי בעיה. אבל אל תאשימו את הפלופ מול אייאקס בשינוי טקטיקה. בקבוצה יש 11 שחקנים וזה לא משתנה. ואגב, המיקום של שחקנים מסוימים, גם אם משנים טקטיקה, לא חשוב".
בקבוצה יודעים שהסיכוי לעלות לשלב הבא בצ'מפיונס ליג לא גדול ויתרכזו בליגה, שם המצב הרבה יותר טוב. האלופה מדורגת במקום השלישי עם 18 נקודות במרחק ארבע נקודות מהמוליכה צ'לסי.
מריו באלוטלי ימשיך לשבת על הספסל כאשר אדין דזקו וקון אגוארו יעלו בהתקפת הסיטיזנס. מנגד, חלוצה של סוונסי, איתי שכטר צפוי להיכלל בסגל של הברבורים.
בניון יקווה להמשיך במומנטום
ווסטהאם עם יוסי בניון יתארחו ב-16:00 אצל וויגאן ויקוו להמשיך במומנטום אחרי ה-1:4 בסוף השבוע הקודם מול סאות'המפטון. הקשר צפוי לפתוח בפעם השנייה ברציפות וינסה להמשיך ביכולת הטובה לאחר שבישל במחזור האחרון לקווין נולאן. המקום בהרכב התפנה בשל פציעת החלוץ הפורטוגלי, ריקארד ואז טה.
 |
| יוסי בניון חוגג. ימשיך במומנטום? (GettyImages) |
|
| |
במשחקים נוספים: אסטון וילה - נוריץ' (13:45), ארסנל - ק.פ.ר (16:00), רדינג - פולהאם (16:00), סטוק סיטי - סנדרלנד (16:00).