יגאל ברמן
|

פטי במרכז החגיגות של אשדוד (משה חרמון)
אם אחרי ההפסד למכבי ת"א חשבתם שמ.ס. אשדוד תחזור לבינוניות כדאי שתחשבו שוב. ה-0:2 על קריית שמונה הוכיח שעוד מוקדם לדבר על חילופי משמרות, אך הקבוצה מעיר הנמל נמצאת בצמרת בזכות ומכוונת העונה גבוה מאוד.
הבלם הקונגולזי יאיא פטי התייחס למשחק ואמר ל-ONE: "שיחקנו נגד האלופה וזה טבעי שהיה קשה. אנחנו שמחים על הנקודות שהשגנו. זה חשוב לחזור לנצח כי כולם חשבו שאחרי ההפסד למכבי ת"א ניפול".
פטי הוסיף: "אנחנו לא מדברים עכשיו על המטרות אלא משחקים משחק אחרי משחק. אחרי 20 משחקים אנחנו נדע לאן פנינו מועדות. היו לי כאבים כל השבוע אבל התאמנתי והצלחתי לסיים את המשחק וזה הכי חשוב".
בהתייחס לפגרה הנוספת בסוף השבוע ולמשחק הקרוב מול הפועל ב"ש אמר הבלם: "זה לא קל שיש כל כך הרבה פגרות ובגלל זה היינו צריכים לנצח את קריית שמונה. אנחנו עדיין לא חושבים על הפועל ב"ש".
השוער אופיר מרציאנו שהציל את הקבוצה מספיגה מספר פעמים זכה לשבחים כמו גם הקשר חאתם עבד אלחמיד שהיה מהבולטים בקבוצה. גם דימטאר מקרייב שכבש את שערו השישי העונה והמחליף ציון צמח זכו לשבחים.
צפו ב-0:2 של אשדוד על עירוני ק"ש
בקבוצה היו שבעי רצון מתמיכת הקהל ומקווים שהצלחת הקבוצה תמשוך קהל רב גם למשחקים הבאים. מחר בבוקר ייצאו השחקנים והצוות המקצועי לשלושה ימים של גיבוש באילת כשבמועדון מעוניינים לנצל את הפגרה על מנת להתחזק מקצועית וחברתית לקראת המשך משחקי הליגה.
יוסי מזרחי: יש לנו המון אופי