יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:46

סנדוסקי: הציגו אותי כמפלצת, אבל אני חף מפשע

מאמן הפוטבול שירצה לפחות 30 שנות מאסר לאחר שהורשע ב-45 עבירות מין בילדים ממשיך לטעון לחפותו. התובע: "הצדק נעשה". צפו בכתבה

|
ג´רי סנדוסקי מוכנס לניידת (רויטרס)
ג´רי סנדוסקי מוכנס לניידת (רויטרס)

פרשת ג'רי סנדוסקי שהגיעה לסיומה אתמול, לא רק חשפה התנהגות מפלצתית של עוזר מאמן שניצל מרותו כלפי ילדים אלא גם פתחה תיבת פנדורה גדולה וכואבת על המתרחש בספורט האמריקאי.

בתום משפט מתוקשר, נשלח סנדוסקי, עוזר מאמן קבוצת הפוטבול של מכללת פנסילבניה סטייט למאסר של לפחות 30 שנים לאחר שהורשע ב-45 עבירות מין בילדים אותן ביצע במשך 15 שנים.

הפרשה הגיעה לאחד משיאיה כשהנהלת פנסילבניה סטייט הודיעה על פיטוריו של המאמן האגדי, ג'ו פטרנו בגיל 85. פטרנו אמנם לא לקח חלק במעשיו המתועבים של סנדוסקי, אבל עצם העובדה שעוזר המאמן עבד תחתיו במשך עשרות שנים הכתימה קשות את התדמית של המאמן שהלך לעולמו בתחילת השנה.

כעת, כשהמשפט יסתיים בעונש כבד, הספורט האמריקאי יצטרך להחזיר את האמון להורים הדואגים שגילו מה עלול לקרות בזמן שהם שולחים את ילדיהם לעסוק בפעילות ספורטיבית מבורכת.

צפו בכתבה    

ג'רי סנדוסקי ירצה 30 שנות מאסר
        




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */