יום שלישי, 23.12.2025 שעה 21:07
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

ארנשואו: התשוקה של הקהל מרגשת, מקווה לפתוח

כובש שער הניצחון ב-1:2 של מכבי על אשדוד מאושר. אוסקר: "צריך להתרגל למנטליות". גונסאלו: "נלחמנו". מזרחי: "גאה בשחקנים". צפו בתקציר

|
ארנשואו וראדי חוגגים ניצחון על אשדוד (שי לוי)
ארנשואו וראדי חוגגים ניצחון על אשדוד (שי לוי)

במשך 5 מחזורים החזיקה מ.ס. אשדוד במאזן מושלם, עד שהגיעה מכבי ת"א. הצהובים גברו הערב (שבת) 1:2 על הדרומיים, התאוששו מההפסד להפועל ב"ש ונצמדו ליוסי מזרחי וחניכיו בצמרת ליגת העל.

דור מיכה נהנה מבישול של גונסאלו גארסיה והעלה את מכבי ליתרון בדקה ה-18, דמיטאר מקרייב השווה (52) ורוברט ארנשואו שנכנס כמחליף במקום אלירן עטר, סידר לאוסקר 3 נקודות עם שער הניצחון בדקה ה-55.

מאמן מכבי אמר בסיום: "שיחקנו נגד הקבוצה הכי טוב בארץ כרגע, היא ניצחה 5 משחקים ונתנה היום 100%, אני מרוצה. יש לנו שחקנים טובים, הפסדנו רק פעם אחת, שינינו כמה דברים והצגנו יכולת טובה. המנטליות כאן שונה, צריך להכיר אותה ובכלל את השחקנים ואת המועדון. הדרך היחידה שאני מכיר היא בעזרת עבודה קשה".

גונסאלו גארסיה אמר: "אשדוד קבוצה טובה, היה משחק קשה, נלחמנו וזה ניצחון חשוב מאוד. היה לי משחק לא טוב בב"ש והפעם רציתי להוכיח את עצמי. אני מרגיש טוב ושמח להיות במכבי".

צפו במכבי מנצחת 1:2 את אשדוד

כובש שער הניצחון, רוברט ארנשואו: "אני מרגיש טוב ואני מאושר שניצחנו את המשחק. את אוהב את התשוקה והרעש של האוהדים בבלומפילד. זה נותן לי ולקבוצה יותר אנרגיה לשחק פה. היה משחק טוב מול יריבה טובה, אבל בסוף היינו יותר איכותיים ולכן ניצחנו”.

גארסיה: ניצחנו את אחת הטובות בליגה

אוסקר גארסיה (שי לוי)
אוסקר גארסיה: "יש לנו שחקנים טובים" (שי לוי)
 

"באתי מהספסל ואני שמח שתרמתי, בעתיד אחזור לכושר מלא ואני מקווה שאשחק יותר דקות. במשחקים הראשונים לא היו לי הזדמנויות להוכיח את עצמי, ואני שמח שהיום הוכחתי את עצמי. אני מקווה שבמשחק הבא אפתח בהרכב, אך זה תלוי במאמן. אני מתרגל לשחקנים האחרים ונכנס לכושר, בכל משחק ואימון אני מרגיש טוב יותר. הכי חשוב שכל הקבוצה שיחקה טוב".

ארנשואו וראדי בכוריאוגרפיה מקורית של אוסקר. החלוץ מאושר  (שי לוי)
ארנשואו וראדי בכוריאוגרפיה מקורית של אוסקר. החלוץ מאושר (שי לוי)
 

על הנבחרת הלאומית: “אני אוהב לשחק עבור ווילס, יש לי 59 הופעות ואני רוצה עוד. באתי לפה לשחק ולהצליח וגם כדי להיות מזומן לנבחרת. הייתי בא לפה ללא קשר ליום האחרון של העברות, יש פה מאמן טוב וקהל מצוין, זה היה עם קצת מזל, אבל אני שמח".

מזרחי: זה נותן לי ביטחון להמשך
מנגד, המאמן המפסיד, יוסי מזרחי, אמר: "אפשר לחלק את המשחק לשתי מחציות. במחצית הראשונה באנו מפוחדים. אחרי 5 ניצחונות רצופים, היינו צריכים לבוא עם יותר ביטחון, אבל מכבי לחצה אותנו. במחצית השנייה השתפרנו, אבל ספגנו שער שאסור לספוג. אני גאה בשחקנים שלחצו את מכבי מול הקהל הזה, הגיע לנו לנצח".

על ההמשך אמר מזרחי: "למרות התוצאה, המשחק הזה נותן לי הרבה ביטחון להמשך ואני מקווה שנצליח להתאושש מזה מהר ולהמשיך להציג את היכולת שהצגנו במחצית השנייה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */