יום שישי, 19.12.2025 שעה 04:14
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

ב-16:00: ורמוט באימון הבכורה במדי הפועל ת"א

כשבועיים לאחר שחתם יצטרף הקשר לחבריו. שירזי נחוש לחזור, החלטה בעניין תתקבל לאחר שיגיעו תוצאות הבדיקות. עתיד תמוז ייקבע בימים הקרובים

|
גילי ורמוט. פנים חדשות-ישנות בחודורוב
גילי ורמוט. פנים חדשות-ישנות בחודורוב

לאחר שחזרו ממחנה האימונים בקיסריה וזכו ליום חופש, שחקני הפועל תל אביב ישובו להכנות למשחק בשבת מול בני יהודה. היום של האדומים ייפתח בבתי החולים "וולפסון" ו"איכלוב", שם יבקרו וישמחו את הילדים המאושפזים במחלקות השונות לכבוד ראש השנה. במקביל, שחקנים אחרים יעזרו לעמותת "פתחון לב" באריזת מצרכים לחג למשפחות נזקקות. גם חברי עמותת האדומים ייקחו חלק בפעילויות המבורכות.

אך גולת הכותרת של היום תהיה ב-16:00 בחודורוב, שם יעלה גילי ורמוט לאימון הבכורה המחודש במדי הפועל. ורמוט, שקיבל מטל בן חיים את החולצה מספר 14 איתה שיחק כל השנים באדום (בן חים יהיה מספר 12) חתם לפני כשבועיים ומאז היה עם הנבחרת בצמד המשחקים מול אזרבייג'אן ורוסיה.

האימון יהיה לראשונה בסגל מלא לגמרי ויכלול מלבד ורמוט גם את תומר בן יוסף וניקולה פטקוביץ'. גם שוער הנבחרת הצעירה, בוריס קליימן, ישוב לאימוני הקבוצה.

בנושא אחר. מאמן הפועל תל אביב, ניצן שירזי, ובני משפחתו עדיין ממתינים לתוצאות הסופיות של הניתוח הכירורגי שעבר המאמן בשבוע שעבר בבית החולים "איכילוב".

שירזי ערך ביקורת אצל הרופא שניתח אותו, פרופסור צבי רם, כאשר ממצאים ראשונים נמסרו לו ולמשפחתו. המאמן, שמרגיש טוב יותר, נחוש לחזור למגרשים, אולם בינתיים קיימת פסימיות לגבי חזרה מהירה של המאמן ל"חודורוב". בכל מקרה, רק לאחר תוצאות חד משמעיות וברורות יחליט שירזי לגבי המשך תפקידו.

ניצן שירזי ואמיר לובין. עדיין לא ברור מתי יחזור לפעילות (משה חרמון)
ניצן שירזי ואמיר לובין. עדיין לא ברור מתי יחזור לפעילות (משה חרמון)
 

כרגע, שביט אלימלך קיבל את המושכות לידיו בתקופת היעדרותו והוא יעמוד על הקווים במשחק מול בני יהודה בשבת. במשחק מתוכנן מפגן תמיכה במאמן, כשהנהלת הפועל הוציאה כעשרת אלפים מדבקות עם הכיתוב :"ניצן, כולנו איתך!" אשר יחולקו לאוהדי שתי הקבוצות. כמו כן, ההנהלה החליטה על  מחיר אחיד לכרטיס שיעמוד על  50 ש"ח בתקווה שבלומפילד יהיה מלא לכבוד מפגן התמיכה.

בגזרת טוטו תמוז לפי שעה אין שינוי, כשמקורביו של תמוז מבהירים כי הכל תלוי בהחלטה של הנהלת המועדון האם לשחררו למכבי ת"א או לנסות להשאירו במועדון על ידי חוזה ארוך טווח לשלוש שנים. ההערכה כי תוך יום-יומיים יגיעו להחלטה.

תמוז ושושן באימון. יבקרו בבתי החולים (שי לוי)
תמוז ושושן באימון. יבקרו בבתי החולים (שי לוי)
 

לגבי תביעתו של אביחי ידין, הבורר בני טמיר, הזמין את הצדדים לדיון ראשון ב-27 לחודש. פרקליטו של ידין, עו"ד רועי רוזן, שלח בקשה להקדמת הדיון. כזכור הקשר ופרקליטו הגישו תביעת שחרור למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל, ובה הם דורשים שחרור מיידי ללא כל תמורה או תנאי מהמועדון.

לעניין אחר. מגן האדומים, ג'ון  פנטסיל, זכה למחמאות מחברו לנבחרת גאנה, אסמואה ג'יאן, שטוען כי יש להחזיר את המגן לנבחרת הלאומית: "הוא שחקן מנוסה ובדיוק השחקן שאנחנו צריכים לנבחרת", אמר ג'יאן והוסיף: "הוא עבר תקופה קשה אבל עכשיו הוא חוזר לעצמו בהפועל ת"א ואני מאמין שהוא עוד יחזור לנבחרת".

ריאל מדריד עם מדים ירוקים? זה אמיתי. צפו בפייסבוק שלנו. לחצו כאן

אסמואה ג´יאן חוגג. החמיא למגן הפועל (רויטרס)
אסמואה ג´יאן חוגג. החמיא למגן הפועל (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */