יום שלישי, 17.02.2026 שעה 06:58
ליגה לאומית 25-26
5024-5523מכבי פ"ת1
3928-3623מכבי הרצליה2
3626-3523הפועל ר"ג3
3426-3223הפועל ראשל"צ4
3328-3223מ.ס קריית ים5
3337-3723הפועל כפר שלם6
3229-2823הפועל כפ"ס7
3032-2723בני יהודה8
2929-3023מ.ס כפר קאסם9
2930-2323הפועל רעננה10
2837-2723הפועל עפולה11
2630-2423הפועל עכו12
2636-2723עירוני מודיעין13
2335-2823הפועל נוף הגליל14
2344-3523מכבי יפו15
2229-2423הפועל חדרה16

אוהדי פ"ת שנעצרו שוחררו: איבדנו אמון במשטרה

ששת האוהדים שעוכבו לחקירה אחרי ה-2:3 על הרצליה שוחררו עקב חוסר בראיות: "נחקרנו ונעצרנו באופן שקרי, אין מקום לשוטרים ביציעים". צפו בעימותים

|
אוהד פ
אוהד פ"ת נעצרים. שוחררו מחוסר ראיות (יניב גונן)

המהומות ביום שישי בהרצליה לאחר המשחק בין מכבי הרצליה להפועל פ"ת שהסתיים בניצחון פ"ת 2:3, עדיין מכות גלים ואמש (ראשון) הועמדו העצורים שנעצרו במהומות לאחר המשחק בפני שופטת ששיחררה אותם עקב חוסר ראיות.

כזכור, לאחר הפנדל שניתן להרצליה, התפרעו לכאורה אוהדי פ"ת וזרקו חפצים למגרש ולאחר מכן התפתחה קטטה ביציע שגלשה מאוחר יותר גם אל מחוץ תחומי המגרש. לאחר המשחק, הגיע כוח שיטור לאצטדיון בהרצליה על מנת לעצור אוהד שהתפרע.

במהלך המעצר אחד השוטרים שלף אקדח, כך לטענת האוהדים. המהומה גלשה לרחוב הסמוך כאשר האוהדים חסמו ניידות משטרה, והסתיימה לאחר שלאצטדיון הגיעו כוחות מתוגברים. שלושה אוהדים נעצרו במהומות ולאחר מכן, לאחר התקהלות אוהדים מחוץ לתחנת המשטרה, נעצרו עוד שישה אוהדים.

אחד האוהדים שנעצרו מספר על האירוע וטוען כי יש להאשים את המשטרה על מה שקרה: “אחרי הפנדל היו מאבטחים ביציע וטענו שנזרקו חפצים למגרש, אני לא ראיתי את זה, הם עלו והיכו אוהדים, התפתחה קטטה שהפסיקה לאחר דקה ולאחר מכן העניינים נרגעו. בסוף המשחק המתינו כוחות שיטור מחוץ לאצטדיון ועצרו שלושה אוהדים. אחד השוטרים שלף אקדח כי כנראה הרגיש מאוים. היו עוד מספר שוטרים ששלפו אלות וטיזרים מאותה סיבה לדעתי. אני ועוד מספר אוהדים מחינו על המעצרים בצורה קולנית בלבד, לא פיזית, ולא נתנו לשוטרים לעזוב את המקום".

צפו ב-2:3 של הפועל פ"ת על הרצליה

"הגענו לתחנת המשטרה כ-30 אוהדים ובשקט מופתי עמדנו בחוץ ולאחר כמה דקות יצא מפקד תחנת המשטרה, שבצורה אקראית הצביע על שישה אוהדים וביניהם אני והחליט לעכב אותם בתואנת הפרעה לשוטר במילוי תפקידו והפרת סדר. עוכבנו על לא עוול בכפנו, נחקרנו באופן שקרי שהפרענו למעצר והפרענו לשוטרים, מה שבפירוש לא נכון. תפרו עלינו האשמות של היו במציאות".

מהומות בין אוהדי הפועל פ"ת למשטרה

המונולוג ממשיך: רובנו אנשים שמעולם לא היו בתחנת משטרה בהקשר פלילי ולמרות כל זאת וחוסר ראיות מובהק ומעצר אקראי לחלוטין, הוחלט לעצור את כולנו ללילה. השופטת בביהמ"ש השלום בת"א התפלאה על אוזלת היד של המשטרה ולראייה אף אחד לא קיבל שום עונש של הרחקה והשופטת שללה כל מה שהמשטרה אמרה. אני איבדתי אמון במשטרה, ואני ויתר האוהדים תומכים בהשארת השוטרים מחוץ ליציעים, מקומה של המשטרה הוא לא שם וכולם סובלים מהמשטרה כבר המון זמן וצריך שהתופעה הזו תפסיק".

אוהדי הפועל פ&qout;ת מתעמתים עם המשטרה (יניב גונן)
אוהדי הפועל פ"ת מתעמתים עם המשטרה (יניב גונן)
 

אוהדי פ&qout;ת בעימות.  (יניב גונן)
אוהדי פ"ת בעימות. (יניב גונן)
 

יש לציין כי שופט המשחק, שניר זכריה, הזכיר בדו"ח השיפוט אירוע של זריקת כוסות וחפצים למגרש לאחר השריקה לפנדל לזכות הרצליה. המהומות מחוץ למגרש אינן קשורות לדו"ח השיפוט והן באחריות המשטרה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */