דורון בן דור
|

דמאו מול ורד. רוצה להגיע לחיפה (עמית מצפה)
בני סכנין החליטה להציב הבוקר (רביעי) תג מחיר של שני מיליון שקלים עבור הקשר ג'ואל דמאו. תג המחיר נקבע בעקבות פנייתה של מכבי חיפה אתמול לצרף לשורותיה את השחקן. סכנין מוכנה לחילופין לעשות טרייד עם חיפה ולהעביר את דמאו כבר בשבוע הבא במידה ותקבל עבורו את גוסטבו בוקולי ושלומי אזולאי כאשר שכרם ישולם במלואו על ידי חיפה.
כזכור, במסגרת ההסכם שנחתם בתחילת העונה בין שני המועדונים, לחיפה יש אופציה ראשונה לצרף שחקנים מסכנין. הקבוצה מהמגזר קיבלה לשורותיה בהשאלה את מוחמד כליבאת ועלי עותמאן כאשר על החשבון היא חייבת לחיפה כחצי מיליון שקלים שככל הנראה יתקזזו בעסקה עם דמאו ברגע שזו תצא לפועל.
הקשר, שהיה בקיץ האחרון על סף חתימה בבלגיה, אמר לסוכנו, אדם קידן: "אני רוצה להתקדם ולהגיע למועדון מפואר כמו מכבי חיפה".
שלומי דורה עשוי לוותר על הקשר למרות שבפועל היה מאוד רוצה שהשחקן ימשיך עד תום העונה. בסכנין לוקחים בחשבון שדמאו בקיץ הקרוב יהפוך לשחקן חופשי וכבר בינואר יוכל לנהל מו"מ עם כל קבוצה שיחפוץ מבלי שסכנין תקבל עליו פיצוי כספי.
צפו ב-0:0 בין הפועל ב"ש לבני סכנין
היו"ר המתפטר, שאהר חליאלה, שממשיך עדיין לעזור להנהלה החדשה אמר ל-ONE: "בסכנין לא ממהרים לשחרר את דמאו אבל ברור שלכל שחקן יש מחיר ותג המחיר המינימאלי עבורו עומד על שני מיליון שקלים. אם חיפה רוצים, יש על מה לדבר. נשמח במקביל לקבל בערך של הסכום הזה את בוקולי ושלומי אזולאי כמו גם את יתרת הסכום".
 |
| דמאו חוגג. רוצה לעבור למכבי חיפה (גיא בן זיו) |
|
| |
דמאו הוא אחד הקשרים הטובים בליגה וראובן עטר רוצה בו מאוד אחרי שבמהלך השבועות האחרונים חיפה לא הצליחה להביא קשר זר ברמה גבוהה. אם יצטרף בסופו של דבר לקבוצה מהכרמל דמאו עשוי לשחק לצידו של תמיר כהן בקישור האחורי.
יו"ר בני סכנין בסאם, שואהנה, נכח במשרדי הבקרה התקציבית יחד עם נציגים נוספים של המועדון והצליח להעביר בבקרה את עלי עותמאן ושני שחקנים נוספים - גלאל זיאדה ואכרם שריח. בשבוע הבא יעשה היו"ר מאמצים על מנת להעביר את עלאא אבו סאלח יחד עם בלו שינחת מחר.