יום שלישי, 23.12.2025 שעה 10:04

להמאן ביקר בקיסריה: לא דומה למה שדימיינתי

אגדת הגולף בן ה-53 הגיע לביקור בארץ, ניצח במשחק ראווה של 9 גומות ביחד עם יו"ר האיגוד, בארי שקד, ואמר: "שנים ארוכות חיכיתי כדי להגיע לישראל"

|
טום להמאן עם הילדים (נמרוד גליקמן)
טום להמאן עם הילדים (נמרוד גליקמן)

הגולפאי האגדי ואלוף העולם, טום להמאן בן ה-53, הגיע מארה"ב לביקור של שבוע בישראל, במהלכו ביקר בהזמנת מועדון הגולף קיסריה ואיגוד הגולף הישראלי, במועדון בקיסריה.

מיד עם הגיעו, ביקש להמאן לפגוש את אלוף העולם בגולף לעיוורים לשנת 2012, זהר שרון, וכן את נכי צה"ל, חלקם משותקים, המשחקים גולף בסיוע רכב ייחודי המאפשר להם להתרומם ולחבוט בחופשיות.

להמאן צפה בחבטות של זהר שרון, ואז הרכיב גם הוא את המשקפיים האטומות של שרון, והצליח להכות למרחקים כשעיניו בעצם מכוסות.

בהמשך פגש להמאן את ילדי האקדמיה לגולף, הדגים חבטות וענה על שאלות. משם המשיך למפגש עם גולפאים בוגרים מכל הארץ ויצא למשחק ראווה של 9 גומות. בן זוגו לתחרות היה איש העסקים בארי שקד, מייסד חברת ריטליקס, שהוא יו"ר איגוד הגולף הישראלי, והם ניצחו בהפרש של 2 נקודות את אסף כהן, 19.5, חייל מאור עקיבא, אלוף ישראל הנוכחי, ואיתמר כהן, אלוף המכביה ה-16 בגולף, גם הוא מאור עקיבא.

בטקס סיום קצר שנערך בתום המשחק, אמר להמאן: "שנים ארוכות אני מחכה לבקר בישראל. מה שראיתי עד עכשיו לא דומה למה שראיתי בדימיוני, וקבלת הפנים שלה זכיתי, היא יוצאת מן הכלל".

אסף כהן, איתמר כהן, בארי שקד וטום להמאן (נמרוד גליקמן) (ONE)
אסף כהן, איתמר כהן, בארי שקד וטום להמאן (נמרוד גליקמן)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */