יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:04
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

במגזר הערבי החליטו: נתמוך באבנר קופל לאיגוד

הבחירות ייערכו, והרשימה המאוחדת של קופל תקבל את תמיכת קבוצות המגזר: "הוכיח את עצמו והיווה פרטנר". שמעון מזרחי: "האיש הנכון בזמן הנכון"

|
אבנר קופל. יזכה בתמיכת המגזר (חגי ניזרי)
אבנר קופל. יזכה בתמיכת המגזר (חגי ניזרי)

הבחירות לאיגוד הכדורסל שייערכו מושכות אש מכל גזרה בין מחנה אבנר קופל למחנה צביקה שרף. נציגי המגזר הערבי שלחו מכתב למשרדי האיגוד בו נכתב כי הם מעניקים את תמיכתם לקופל.

כל קבוצות המגזר הערבי החליטו פה אחד: "אנו תומכים באבנר קופל לנשיאות איגוד הכדורסל וברשימה המשותפת", כך נכתב באותה ההחלטה. ראשי הכדורסל במגזר הערבי המונה 31 אנשים, מייצגים 210 נקודות בחירה להנהלת איגוד הכדורסל.

בכרוז שהוצא בתום הישיבה נכתב בין השאר: "קופל הוכיח את עצמו בתקופה כל כך קצרה ובשטח הורגש שהוא מתייחס למגזר ברצינות ולקח את המגזר לתשומת ליבו ופעל מיד לשיפור התנאים. במגזר הרגישו שיש פרטנר אמיתי והחליטו לתמוך בו וברשימה המשותפת. בצד השני יש את קבוצת עוז עם שאול אייזנברג וצביקה שרף שמתמודדים בזכות השופט הרחמן מבית המשפט המחוזי בפ"ת למרות שלא הצליחו לגייס יותר מ-88 נקודות מתוך 160 נקודות".

איש העסקים וחבר הנהלת האיגוד, זאהי ברנסי, משפרעם אמר: "פנה אלינו שרף, אך לא הציע שום דבר לשיפור המצב במגזר ולא התייחס בכבוד איתנו. הוא בן אדם כושל ופזיז ומטעה באמצעות כרוזים מזויפים שהנפיק".

מנהל הספורט במועצת עראבה, מוחמד נסאר, הוסיף: "קופל איש עסקים מצליח, וכולם ייהנו מהשינויים החדשניים שלו, כולל את הקבוצות הערביות. הוא האדם המושלם לתפקיד ולכן צריך לתמוך בו".

שמעון מזרחי ואבנר קופל. זוכה לתמיכת המגזר (שי לוי)
שמעון מזרחי ואבנר קופל. המגזר בעדו (שי לוי)
 

גם יו"ר מכבי ת"א, עו"ד שמעון מזרחי, אשר התבטא לתקשורת במגזר הערבי בהמשך לכינוס זה, אמר: "אני חושב שקופל הוא האיש הנכון במקום הנכון, שהצליח בניהול איגוד הכדורסל וישנן השפעות חיוביות שלו על הקבוצות הערביות במיוחד, אשר נותן להם תשומת לב רבה. אני חושב שאין מקום להשוואה בינו לבין יושבי הראש הקודמים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */