יום ראשון, 04.01.2026 שעה 04:26
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

הטיסה של רמה"ש לבולגריה בספק, ההחלטה היום

מחנה האימונים של יחזקאל וחניכיו בספק. רוכברגר: "ביטחון השחקנים חשוב, נפעל לפי הוראות משרד החוץ". אבטחה מקיפה לספורטאים באולימפיאדה

|
זירת הפיגוע בבורגס (רויטרס)
זירת הפיגוע בבורגס (רויטרס)

רבות מקבוצות הכדורגל והכדורסל עושות את ההכנות לקראת העונה הקרובה במחנות ובטורנירים בחו"ל, אך בעקבות פיגוע הטרור באוטובוס הישראלים בנמל התעופה בבורגס, בולגריה, בו נהרגו שבעה בני אדם ונפצעו יותר מעשרים, עשויות הכנות אלה להיפגע.

בהפועל ניר רמת השרון ערכו את ההכנות האחרונות לקראת היציאה למחנה האימונים בסופיה שבבולגריה. בעקבות הפיגוע שארע בבורגס עוקבים אנשי הקבוצה עם משרד החוץ בנוגע ליציאת הקבוצה לבולגריה. בתום הערכת מצב של משרד החוץ הישראלי שנערכה מיד לאחר שנודע על הפיגוע נודע כי ייתכנו שיבושים בטיסות לבולגריה.

ברמה"ש עומדים בקשר ישיר עם משרד החוץ ועם משרד הנסיעות האחראי על ארגון הטיסה על מנת לדעת את תמונת המצב ולהתארגן בהתאם. חשוב לציין שמחנה האימונים של הקבוצה ממורשה נערך בעיר סופיה ולא בעיר הקיט בה ארע הפיגוע. מועדון בודקים אופציות חלופיות, כך שאם לא יוכלו לצאת לבולגריה, ייצאו בכל זאת למחנה האימונים.

סגן יו"ר הקבוצה וקצין העיתונות, בירן רוכברגר, התייחס למצב ואמר: "ראשית, אנחנו רוצים להביע את תנחומינו למשפחות ההרוגים ומאחלים מפה החלמה מהירה לכל הפצועים. לאור הפיגוע שארע בבורגס ולאור היציאה המתוכננת לבולגריה, יצר המועדון קשר עם משרד החוץ וביקש לקבל הבהרות בנוגע למצב הביטחוני בבולגריה".

ניסן יחזקאל ומאיר יצחקי, מחנה האימונים בספק (משה חרמון)
ניסן יחזקאל ומאיר יצחקי, מחנה האימונים בספק (משה חרמון)
 

"ממשרד החוץ נמסר שכרגע מטפלים באירוע באופן נקודתי ומחר בשעות הבוקר נהיה חכמים יותר והמצב יתבהר. שלום השחקנים שלנו וביטחונם עומד לנגד עינינו ונפעל על פי הוראות משרד החוץ ועל פי המתבקש מהמצב".

הפועל ב"ש והוועד האולימפי ממשיכים כרגיל
חרף הפיגוע בבורגס, הוועד האולימפי הישראלי לא מתכוון לערוך שינויים בסידורי האבטחה למשלחת הישראלית ללונדון, שכן בין כה וכה תוכננה אבטחה מקיפה, כיאה למשלחת ישראלית היוצאת לתחרות גדולה בחו"ל.

אסי רחמים (איתי ישראל)
אסי רחמים: "תחושה לא נעימה, לצערי אנחנו רגילים" (איתי ישראל)
 

מנכ"ל הפועל באר שבע, הנמצאת במחנה אימונים בפולין, אסי רחמים, אמר: "לצערי זו תחושה לא נעימה בשביל כולנו. קבוצת הבוגרים לא נמצאת שם ואני לא חושב שמדובר באירוע ברמה כזו שהשהייה היא לא בטוחה וצריך להחזיר את הקבוצה. לצערנו אנחנו רגילים לסיטואציות מהסוג הזה".

השתתפו בהכנת הידיעה: אליסף דעואל ויגאל ברמן




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */