יום שלישי, 16.12.2025 שעה 17:00
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11794-7279מכבי ראשל"צ
11740-6459הפועל גליל עליון
10778-6919אליצור נתניה

קופל: שקלתי להסיר מועמדות מהבחירות לאיגוד

מ"מ יו"ר איגוד הכדורסל ל-102FM בשיתוף ONE: "אני בעד בחירות ואם זה לא יקרה אסיר מועמדותי. אוהב להתמודד מול אייזנברג, שרף ושני". האזינו

|
קופל.
קופל. "לא הצעתי עצמי לראשות האיגוד" (חגי ניזרי)

הבחירות לתפקיד יושב-ראש איגוד הכדורסל מתקרבות וביום חמישי ייקבע אם צביקה שרף יוכל להתמודד לתפקיד, כך נקבע היום (ראשון) בית המשפט המחוזי בפתח תקווה. השופטת שלחה את הצדדים להתדיינות ובסופה נקבע כי החלטה תתקבל בעוד ארבעה ימים.

כזכור, רואה-חשבון מוטי גולנסקי החליט לא לאפשר לסיעת עוז בראשות שרף להתמודד בבחירות מול אבנר קופל. לאחר שגולנסקי בדק את הטפסים נמצא כי רק ברשימה שהוגשה על ידי הפועל, מכבי, אליצור, בית"ר ואס"א נמצאו טפסים תקינים בשיעור של מעל עשרה אחוזים ממספר הקולות בעלי זכות ההצבעה בהתאם לתקנון האיגוד. בית המשפט קבע כי תיערך בדיקה נוספת של הטפסים.

ממלא מקום יושב-ראש האיגוד, אבנר קופל, עלה לשידור בתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM בשיתוף ONE, לאחר דברים שאמר יושב-ראש סיעת עוז, שאול אייזנברג. האחרון טען שנאמרו דברים קשים נגד האיגוד וכי באיגוד פשוט מפחדים מבחירות חשאיות.

אבנר קופל, מה שלומך?
"סביר".

האזינו לפיני, קופל ואייזנברג מדברים על מצב הכדורסל בארץ

אתה מפחד?
"הודעתי שאם לא יעשו בחירות אסיר את מועמדותי. אני אוהב מאוד להתמודד מול אייזנברג, שני ושרף. אני מאמין שהרוב המוחלט ייתן את ברכתו כדי שאתקדם הלאה. אני לא מתמודד מול אף אחד אישית. לא אעבור על תקנון איגוד הכדורסל. אשמח מאוד אם יהיו בחירות".

אתה תיבחר בסוף?
"אני מניח שכן. לא נמשיך לערער לבתי משפט אם תתקבל החלטה כזו או אחרת. אני רוצה להתמודד מולם, חד משמעית".

אבנר קופל. &qout;אוהב להתמודד מול אייזנברג, שני ושרף&qout; (יוסי ציפקיס)
אבנר קופל. "אוהב להתמודד מול אייזנברג, שני ושרף" (יוסי ציפקיס)
 

"התקופה הזו לא קלה בשבילי. פנו אליי לעמוד בראש האיגוד. לא אני הצעתי את עצמי. לא ידעתי שאני נגרר למלחמה של שקרים וקללות. כל איגוד הכדורסל מושחר. שמעון מזרחי ומשה אוחיון מכנים אותנו בשמות. מן הראוי לתת לאנשים כמונו, שבאים בהתנדבות, אפשרות תגובה. אם ייבחר מישהו אחר, לא קרה שום דבר, יש אנשים לא פחות טובים מאבנר קופל". 

מה עצבן את צביקה?
"אני לא יודע. זה לא אתי שפיני גרשון ראיין אותו כשיש לו אינטרסים. במשך שעה וחצי הוא נתן לו לדבר".

איך זה ייגמר?
"אני מניח שביום הבחירות זה ייגמר. אתם לא יודעים כמה אני רוצה בחירות. כל זה בהנחה שיעברו את התקנון כמובן. בחירות חשאיות כמובן. אני לא ארד לרמה שלהם. לא אדבר על כך אם הוא פוטר או לא".

צביקה שרף. קופל: &qout;לא יודע מה עצבן אותו&qout; (משה חרמון)
צביקה שרף. קופל: "לא יודע מה עצבן אותו" (משה חרמון)
 

גרשון: "אם שרף ייבחר, אייעץ לו בנושאים מקצועיים"
פיני גרשון
הגיב לדברים בשידור: "לא הצטרפתי לסיעה, אני לא הופך להיות עסקן ואני לא פוליטיקאי. אם צביקה שרף ירצה להתייעץ איתי על נושאים מסוימים, בבקשה. לא אכנס לרמות של הוויכוחים. אם הוא ייבחר, אייעץ לו בנושאים המקצועיים. כששי שני היה יושב-ראש האיגוד הוא כינס את המאמנים המובילים ובחר צוות שייעץ לו".

"בפעם הראשונה שראיתי את האג'נדה של צביקה כתובה הייתה הראיון", טען גרשון. "אהבתי את האג'נדה. שאלתי אותו למה הוא לא עושה את זה ביחד עם קופל, הוא ענה שהוא ישב איתו ואי אפשר. הוא אמר שהוא לא מוכן להיות תחת קופל".

גרשון הוסיף: "ישבתי עם קופל פעם אחת. הבנתי בפעם הזו שמבחינה מקצועית אני לא יכול לקבוע. אני לא אלטרנטיבה, הוא קודם כל ישב עם צביקה. הוא חיפש עלי תאנה לאיגוד. אני שלם עם הראיון שהיה עם צביקה. מערכת היחסים שלנו היא ממדרגה שונה. אם אני יכול לעזור, אעשה זאת. צריך להיות שינוי, צריך איש מקצוע באיגוד".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */