יום שבת, 27.12.2025 שעה 01:58

באיגוד מסרבים לאפשר למאיר לוי ותבריזי לפרוש

השניים צפויים להמשיך לשפוט בעונה הקרובה: "הם נכס". סלמן בן ציון ייפגש עם דני קורן ויסביר לו על הבעייתיות במינויו לתפקיד יו"ר הוועדה המקצועית

|
איתן תבריזי ומאיר לוי. יפרשו או לא? (יניב גונן)
איתן תבריזי ומאיר לוי. יפרשו או לא? (יניב גונן)

באיגוד השופטים התקבלה החלטה עקרונית שלא לאפשר לצמד השופטים הוותיק, איתן תבריזי ומאיר לוי, לתלות את המשרוקית כבר בקיץ הנוכחי ולפי שעה השניים ימשיכו לשפוט גם בעונה הקרובה.

ההחלטה באה אחרי שהשניים שוחחו עם ראשי האיגוד והעלו רעיון לפרוש הקיץ ובמקביל הסכימו להשתלב כבר עכשיו במערכת בתפקידים שונים, כאשר גולת הכותרת היא הוועדה המקצועית שעוברת שינויים לקראת השנה החדשה.

באיגוד אמרו ל-ONE: "שני השופטים הם נכס מקצועי שיכולים ואמורים להמשיך ולהעביר בצורה חלקה את משחקי ליגת העל ולכן אין זה נכון יהיה לאפשר להם לפרוש כבר עכשיו, מה עוד שכל קבלת תפקיד במערכת אמורה להיות הדרגתית. ללוי יש עוד שנה לשפוט ולתבריזי יש עוד שנתיים וכרגע אין מחשבה להקדים להם את הפרישה".

יו"ר האיגוד, סלמן בן ציון, אמור להיפגש בשבוע הקרוב עם מי שמועמד לתפקיד יו"ר הוועדה המקצועית, דני קורן. סלמן יסביר לקורן את הבעייתיות שיש במינוי אחרי שלאיגוד הגיעו טענות מנציגי קבוצות בליגת העל שקורן מזוהה עם יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון.

באיגוד משוכנעים שקורן, שזוכה להערכה גדולה, יבין את הנימוקים של סלמן. עמית קליין, שכפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הגיש תלונה לאופ"א נגד מנשה משיח, בספק גדול לתפקיד מה שעשוי לסלול לחנן סונטג את תפקיד יו"ר הוועדה המקצועית.

דני קורן (רועי גלדסטון)
דני קורן. מזוהה עם יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */