יום שבת, 07.02.2026 שעה 06:11
מוק' מונדיאל (ד' אמריקה) 23-24
3810-3118ארגנטינה1
295-1418אקוואדור2
2818-2818קולומביה3
2812-2218אורוגוואי4
2817-2418ברזיל5
2810-1418פרגוואי6
2035-1718בוליביה7
1828-1818ונצואלה8
1221-618פרו9
1127-918צ'ילה10

אז מה אם אתה אלוף? טבס מחוץ לסגל ארגנטינה

אלחנדרו סאבז'ה לא התרשם מהקאמבק של קרליטו ולא זימן אותו לקראת אקוואדור (מוק' המונדיאל) וברזיל (הכנה). ומהם שני הזימונים המפתיעים של המאמן?

|
קרלוס טבס. לא זומן לסגל (רויטרס)
קרלוס טבס. לא זומן לסגל (רויטרס)

קרלוס טבס אמנם חזר לשחק כדורגל ואפילו זכה באליפות עם מנצ'סטר סיטי, אבל את מאמן נבחרת ארגנטינה, אלחנדרו סאבז'ה, זה לא ממש מעניין. האחרון הותיר את החלוץ הסורר מחוץ לסגל האלביסלסטה לקראת אקוואדור ב-2 ביוני במוקדמות המונדיאל ומשחק ההכנה מול ברזיל, שבוע לאחר מכן בארה"ב.

שני שחקנים נוספים שיראו את המשחקים הקרובים בטלוויזיה הם חאבייר פאסטורה ורודריגו פלאסיו. ההפתעה שהכין סאבז'ה היא זימונם של המגן הימני, מתיאס רודריגס (אוניברסידד דה צ'ילה) והקשר בן ה-33, פבלו גוינאסו (אינטרנסיונל).

הקפטן ליאו מסי ימשיך להוביל את החלק הקדמי ויעזרו לו קון אגוארו, גונסאלו היגוואין, אסקייל לאבצי ואנחל די מריה. הסגל, שמורכב כעת רק מליגיונרים, יושלם בשבוע הקרוב עם שחקנים מהליגה המקומית.

הסגל המלא: סרחיו רומרו, פבלו סבאלטה, מתיאס רודריגס, אסקייל גאראי, פדריקו פרננדס, הוגו קמפאניירו, מרקוס רוחו, חאבייר מסצ'ראנו, פרננדו גאגו, חוסה סוסה, מקסי רודריגס, פבלו גוינאסו, אדוארדו סלביו, אסקייל לאבצי, אנחל די מריה, ליאו מסי, גונסאלו היגוואין, סרחיו אגוארו.

סאבלה עם גאגו ומסצ´ראנו (רויטרס)
סאבז'ה עם גאגו ומסצ´ראנו (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */