יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:45
ליגה ספרדית 25-26
4020-4716ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3513-3115ויאריאל3
3114-2815אתלטיקו מדריד4
2419-2515בטיס5
2416-1814אספניול6
2017-1315חטאפה7
2020-1415אתלטיק בילבאו8
1815-1315אלאבס9
1715-1314ראיו וייקאנו10
1617-1514אלצ'ה11
1622-1915ריאל סוסיאדד12
1619-1614סלטה ויגו13
1623-1914סביליה14
1422-1515מיורקה15
1422-1314ולנסיה16
1218-1214אוססונה17
1226-1314ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

פפ: לא היינו פחות טובים, אולי טעיתי עם ססק

מאמן ברצלונה מכיר בהפסד האליפות אחרי ה-2:1 בקלאסיקו: "הברכות לריאל", אך לא מצטער: "לטייו היה משחק פנטסטי". בוסקטס: "היה תענוג לראות אותנו"

|
גוארדיולה מאוכזב. לא תמונה שרואים כל יום (רויטרס)
גוארדיולה מאוכזב. לא תמונה שרואים כל יום (רויטרס)

ברצלונה הפסידה הערב (שבת) 2:1 בביתה לריאל מדריד בקלאסיקו האאחרון של העונה בליגה הספרדית ועקב כך הפסידה כמעט בוודאות את אליפות ספרד, כאשר הפער בין הקבוצות עומד על שבע נקודות לטובת הבלאנקוס, ארבעה מחזורים לסיום העונה.

היה זה הניצחון הראשון של ריאל מדריד בקאמפ נואו מזה 5 שנים וניצחון הליגה הראשון של ז'וזה מוריניו על פפ גוארדיולה, שהחליט לספסל את ססק פברגאס ופדרו, כאשר גם אלכסיס סאנצ'ס הפצוע נותר על הספסל. מי שפתחו היו טייו וטיאגו אלקנטרה הצעירים, שלא הרשימו יתר על המידה.

בסיום המשחק התייחס גוארדיולה להרכב שהעלה כמו גם לסיכויי קבוצתו ולמה שנשאר להם העונה - ליגת האלופות.

"אני רוצה לברך את ריאל מדריד על הניצחון ועל הזכיה הקרבה באליפות", פתח גוארדיולה את דבריו כאשר הפעם הכניעה שלו כנה, מתוך הבנה שלקבוצתו אין סיכוי לזכות באליפות.

באשר ליכולת קבוצתו אמר המאמן: "אני חושב שהיה לנו משחק טוב ויצרנו הרבה מצבים מסוכנים. חסר לנו משהו, אבל אני ממש לא מרגיש שהיינו נחותים מריאל. הבאנו את המשחק למקום שרצינו אותו".

טייו תופס את הראש. המאמן בכל זאת פירגן (GettyImages)
טייו תופס את הראש. המאמן בכל זאת פירגן (GettyImages)
 

על ההחלטה להשאיר את ססק בחוץ ולעלות עם טייו אמר המאמן: "יכול להיות שטעיתי עם ססק, מי יודע? אבל טייו עשה עבודה פנטסטית בהתקפה ובהגנה. שיחקנו עם הרבה צעירים וזה חדשות טובות". על השארתו של פיקה מחוץ ל-11 והצבתו של מסצ'ראנו במרכז ההגנה אמר המאמן: "אם הייתי שם אותו, היו שואלים אותו על מסצ'ראנו. ואם היינו מנצחים, לא הייתם שואלים אותי על פיקה".

לסיום, התייחס גוארדיולה לקרב מול צ'לסי באמצע השבוע: "נראה אם זה יפגע בנו, אני לא חושב, אני חושב שנתעלה. יש לנו כח  ונוכיח זאת".

מסי מתוסכל (רויטרס)
מסי מתוסכל במהלך המשחק. לא בא לידי ביטוי (רויטרס)
 

סרחיו בוסקטס הרגיש גם הוא שבארסה לא היתה נחותה, אך הקשר שהפסיד את האליפות היה ברור אף יותר בדבריו: "אני חושב שהיינו יותר טובים מהם. נתנו הכל, היינו נאמנים לסגנון שלנו והיה תענוג לראות אותנו משחקים. עם זאת, לא היינו בפורמה הטובה ביותר שלנו".

בוסקטס שיבח את האוהדים והעביר תקליט למשימה הבאה: "מגיע לאוהדים ציון עשר. הם עודדו אותנו כל הדרך. ביום שלישי נילחם עד הסוף, אבל יהיה קשה. המשחק הזה יהיה כמו גמר עבורנו ואם נשחק טוב אין סיבה שנגמור אותו כמו בלונדון וכמו הפעם".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */