יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:07

טנישה רייט: האליפות שייכת לרמלה, לא לאשדוד

אחרי ה-59:60 על רמה"ש והבטחת המקום בגמר מול הקבוצה מעיר הנמל, מזכירה קפטנית רמלה מי האלופה. דורון: "למה אני לא על הפרקט?". צפו בתקציר

|
רייט חוגגת עם הבנות העפלה לגמר (חגי ניזרי)
רייט חוגגת עם הבנות העפלה לגמר (חגי ניזרי)

"אין דברים כאלה", זה המשפט שנאמר אתמול (רביעי) לא מעט פעמים על ידי אנשי אליצור רמלה שהצליחה לנצח 59:60 את רמת השרון במשחק מספר 4 בסדרת חצי הגמר וקבעה 1:3. לאחר המשחק הגיעו שחקניות הקבוצה והצוות המקצועי  למסעדת 206 כדי לחגוג את הבטחת המקום בסדרת הגמר בה יתמודדו מול אשדוד.

אין ספק שכבר הרבה מאוד זמן לא נראה משחק כדורסל כל כך מותח. שש שניות לסוף המשחק היה נראה כי רמת השרון תביא את ההכרעה לביתה, אך טנישה רייט חטפה כדור גדול ורצה למתפרצת. אלא שמשום מקום הגיעה המצטיינת של רמת השרון, ג'יה פרקינס וחסמה את רייט.

רמלה קיבלה כדור חוץ מתחת לסל מה שהזכיר לרבים מאנשי הקבוצה את מהלך סיום המשחק מול קייסרי ביורוקאפ, כמו אז לייני סלווין הוציאה כדור מאותה נקודה אך מסרה לידיים טורקיות והקבוצה עפה מהמפעל.

אתמול זה נגמר אחרת, סלווין הוציאה כדור ענק לטנישה רייט שקלעה סל ושלחה את האלופה להגן על התואר בסדרת הגמר מול אשדוד.

צפו ב-59:60 של רמלה על רמה"ש

כוכבת הניצחון, טנישה רייט, אמרה בסיום: "עשינו עבודה גדולה בסוף. חטפנו כדור ענק, לייני הייתה מאוד סבלנית בהוצאת החוץ. זה זמן פלייאוף, שחקנים טובים מופיעים לסוג כזה של משחקים. אנשים צריכים לזכור שהאליפות שייכת לרמלה, לא לאשדוד. אנחנו זכינו באליפות בשנה שעברה ומחזיקות בתואר. יש לנו הזדמנות טובה להגן על הצלחת. אני מאמינה שתהיה סדרה מצויינת".

מהקפטנית הנוכחית לקפטנית הקודמת. מי שישבה ביציע וצפתה בחברותיה לשעבר היא שי דורון, ששוחררה מקבוצתה הרוסית יאקטרינבורג. דורון התייחסה לחברותיה שעלו לגמר ואמרה: "רמלה השתפרה לאורך כל הסדרה, המשחק הזה היה המשחק הקבוצתי הכי טוב שלהן. כל מי שהיה באולם חשב על המהלך האחרון נגד קייסרי ולמה אז זה לא הצליח".

שי דורון (חגי ניזרי)
שי דורון. רצתה גם להיות על הפרקט (חגי ניזרי)
 

"אני שמחה שזה הצליח ושהן שיחקו טוב. היו רגעים שאמרתי למה אני לא על הפרקט. בסדרת הגמר המאצ'אפ יהיה יותר קל לרמלה, כי החלוקה לגבוהות וגארדיות מאוד ברורה, יהיה מעניין. הימור? ברור שרמלה", הוסיפה.

אפשטיין חוגגת (חגי ניזרי)
מיכל אפשטיין חוגגת אחרי הניצחון (חגי ניזרי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */