דורון בן דור
|

משה ביטון. יקבל את המגיע לו? (יניב גונן)
הפועל חיפה והחלוץ משה ביטון, נמצאים על סף פתרון כספי בסיומו הצדדים יפרדו באופן רשמי. לביטון יש חוזה עד תום העונה בקבוצה, בשורותיה כבר אינו מתאמן זמן רב.
השחקן והמועדון התדיינו במשך תקופה ארוכה לגבי הכספים שהוא צריך לקבל ורק לאחרונה, אחרי שנראה היה שביטון יגיש תביעה נגד המועדון, נמצאה פריצת דרך שתוביל לפתרון בדמות פיצוי כספי שיהיה מקובל עד שעת שני הצדדים.
הקבוצה חזרה להתאמן עם סגל מלא כולל השוער דרשלר קאלה.ה אחרון לא שיחק במשחק האחרון מול ראשל"צ וצפוי להיות כשיר למשחק מול בני סכנין.
טל בנין אמור להמשיך ולתת קרדיט לשחקני השדה שפתחו במשחק האחרון. אושרי רואש וגולן חרמון ימשיכו לשחק במרכז ההגנה, יובל אבידור שכבש צמד אמור להמשיך בהתקפה. בחיפה משוכנעים שברגע שוולדימיר גולשצ'יביץ יכבוש את השער הראשון מאז שחזר מפציעה הלחץ אצלו ישתחרר והוא יחזור להבקיע.
צפו ב-2:3 של הפועל חיפה על ראשל"צ
פרט פיקנטי במשחק יהיה כאשר בני הדודים טל בנין בחיפה ושלומי דורה בסכנין יעמדו זה מול זה במשחק ליגה. בנין התייחס למפגש ואמר: "תמיד היה לי קשה להתחרות מול שלומי, אפילו במשחק פינג פונג. זו סיטואציה מוזרה אבל מה שבטוח - הנקודות ישארו בכל מקרה במשפחה".
 |
| טל בנין עם יוסי דורה. קרב משפחתי (משה חרמון) |
|
| |