יום שני, 23.02.2026 שעה 12:28
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

אבוטבול: קשה להתנתק מהמחאה של הקהל מסביב

קשר הפועל על המחאה ב"אולפן הספורט'". איפשה המועמד המוביל להגיע. גדי ודיקאמונה עשויים להיבחן. ב-16:00: מסע"ת לקראת ק"ש בערוץ ONE

|
שי אבוטבול:
שי אבוטבול: "נצטרך לשפר את הטעויות שאנו עושים"

אחרי הניצחון הגדול 3:7 על מכבי נתניה ורגע לפני גמר גביע הטוטו מול עירוני קרית שמונה (מסיבת עיתונאים לקראתו תשודר ב-16:00 ב-ONE TV LIVE ובערוץ 50), קשר הפועל תל אביב, שי אבוטבול, התארח במהדורת 'אולפן הספורט' של ערוץ ONE וסיפר על התחושות במתחם חודורוב בצל מחאת האוהדים כנגד הבעלים אלי טביב. 

"התוצאה מול נתניה משקרת", הודה אבוטבול והמשיך: "לאור השתלשלות האירועים במשחק היה לנו יותר קל להבקיע שערים, אבל אנחנו לא משקרים את עצמנו. אנחנו יודעים בדיוק את הטעויות שעשינו. הבעיה העיקרית היא בהגנה. עשינו טעויות, עכשיו צריכים לחשוב איך לתקן אותן ולהשתפר בהמשך". 

על מחאת הקהל והאם השחקנים מצליחים להתרכז במה שקורה על הדשא אמר הקשר: "אנחנו קודם כל בני אדם, יש מקרים שקשה מאוד להתנתק במיוחד כמו שהיה בכל השבוע שעבר שהאוהדים באים למתחם ועושים את מה שעושים. אני שמח שבמשחק כמו נגד נתניה ניצחנו, זה מה שהיה חשוב כי רצינו את השקט הזה. דיברנו לפני המשחק שחשוב שננצח כדי להחזיר את השקט וגם בשביל האוהדים".

"מבחינת השחקנים שקט אחרי כזה ניצחון הוא שקט אמיתי, לאוהדים זה משהו אחר, האוהדים בשלהם. יש בלאגן במועדון וצריך לעשות סדר. אני חושב שעם הזמן אולי יצליחו ואולי לא", הוסיף הקשר.

אבוטבול הציב אולטימטום להנהלה בסוגיית החוזה שלו, ועל הסאגה הזו אמר: "עליי באופן אישי סיפור החוזה לא משפיע, בתחילת השנה זה כן השפיע אבל במהלך העונה, גם עם האוהדים שתומכים כל הזמן, שמתי את הדבר הזה בצד ואני רוצה להתרכז רק בכדורגל. החוזה שלי עדיין לא הופקד ועדיין לא קיבלתי את מה שמגיע לי. אני משתדל לשים הכל בצד ולהתנהג רגיל". 

אבוטבול: משתדל לשים את הבעיות בצד

בהפועל כבר מתחילים לעכל שייתכן וחלוץ הקבוצה, טוטו תמוז, יעזוב לאחר שנקבע לו תג מחיר: "מבחינת מאבק האליפות אנחנו קודם כל מסתכלים עלינו כקבוצה ורוצים להשתפר ממשחק למשחק, אנחנו לא מסתכלים כרגע על האליפות. לגבי טוטו אנחנו רוצים שיישאר איתנו, אבל מה שיש לי לאחל לו זה רק בהצלחה ובאמת שכל מה שהוא רוצה באירופה שיצליח לו ושיילך הכי רחוק שאפשר".

אבוטבול נשאל האם פער הנקודות מק"ש בטבלה משקף את יחסי הכוחות או שמא הטבלה משקרת וענה: "לא, אני חושב שכל הכבוד לק"ש ולמאמן שלה, הם עושים עבודה טובה ומשחקים טוב. כל הכבוד להם. ימים יגידו אם נוכל להדביק את הפער מהם".

הלל נסע לחינם, איפשה עדיין המועמד המוביל, דנין על הכוונת
האדומים ממשיכים לחפש אחר חיזוק, ולאחר ששני השחקנים שהסקאוט יעקב הלל נסע לראות בצרפת, סלביד דיקאמונה וכריס גדי, לא שיחקו, בצוות המקצועי ינסו להנחיתם להתרשמות בקבוצה במטרה לבחון את יכולותיהם מקרוב.

כריס גדי בורח מג´י סונג פארק (רויטרס)
כריס גדי בורח מג´י סונג פארק (רויטרס)
 

בנוסף, בהפועל מחפשים קבוצה לבלם הדרום אפריקני, ביוואן פרנסמן, שלא יחזור לשחק בתקופה הקרובה, ואם לא תימצא קבוצה כזאת ייתכן והוא יוקפא או ישוחרר כשהפועל תשלם לו את שכרו עד תום העונה, מאחר וניצן שירזי מעוניין להתחזק בבלם זר נוסף.

המועמד המוביל לעמדת הבלם הזר הוא בלמה הקרואטי של מידטיילנד, כריסטיאן איפשה, שהרשים את הצוות המקצועי שצפה בביצועיו. העונה רשם איפשה תשע הופעות בליגה ושוויו מוערך בכ-650 אלף יורו, בעוד משכורתו מוערכת בכ-175 אלף יורו לעונה.

כריסטיאן איפשה (GettyImages)
כריסטיאן איפשה. יצטרף לשולר בהגנה? (GettyImages)
 

במקביל, שירזי מחפש חיזוק גם לעמדת המגן השמאלי, ובשל היצע המגנים הדל בליגה הישראלית, בהפועל ממתינים לראות אם הפועל עכו תשחרר את אלירן דנין.

בקבוצה מהצפון אמורה להתקבל החלטה בנושא ביממה הקרובה, כאשר בשיחות מוקדמות בין המועדונים עכו ביקשה בתמורה את מחמוד עבאס, אולם בהפועל לא מעוניינים לשחררו כאשר גם השחקן מעדיף שלא לעבור לעכו, מאחר והוא מחזיק בהצעה רצינית יותר מבני סכנין אם ישוחרר מהאדומים.

דנין מול בן ארי (יוסי ציפקיס)
אלירן דנין. מחכה לאישור של הפועל עכו (יוסי ציפקיס)
 

כמו כן, בהפועל עדיין ממתינים לתשובה מביירה-מאר וקשרה הפורטוגלי, ארתור, בנוגע להצעות שהוגשו כדי לקדם את העסקה. כפי שפורסם, האדומים הציעו 250 אלף יורו לקבוצה על העברתו של הקשר, ושכר של 200 אלף יורו לעונה לארתור עצמו, כאשר בתחילה דרש הקשר 300 אלף יורו לעונה.

המחאה נמשכת, שלטים נתלו מחוץ לחנויות של אשתו של טביב
אוהדי הקבוצה ממשיכים בפעולות המחאה, ולאחר שתלו שלטים במכללת בתו של אלי טביב, ליהי, הבוקר הם תלו שלטים מחוץ לחנויות אשתו, דנה אשכנזי. האוהדים הבהירו כי פעולות המחאה יימשכו עד אשר הבעלים יעזוב את המועדון, וכי הם מתכננים מספר הפתעות בגזרה זו לשבוע הקרוב.

בגזרת מחאת האוהדים כנגד ההנהלה, הקהל האדום רשם לעצמו ניצחון קטן כשבעקבות מכתב לפני תביעה שנשלח באמצעות עו"ד אסף אלוויה על רקע איסור הכנסת השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", ענה יועצה המשפטי של הקבוצה, עו"ד אפרים ברק, והבהיר כי הפועל לא תתנגד להכנסת השלט.

אוהדי הפועל ת&qout;א (משה חרמון)
אוהדי הפועל נגד אלי טביב (משה חרמון)
 

"לתשומת ליבך, כל ההחלטות בנושאי ביטחון והיתרי הכנסת שלטים וחפצים אחרים לתחומי האצטדיון נתונים בידי הנהלת האצטדיון והגורמים המוסמכים לכך על פי ולפיכך ברור שאין מדובר בהיתר מטעם הפועל, אלא בכך שהקבוצה לא תתנגד להכנסת שלטים הנושאים את אותו הכיתוב ואותו בלבד", כתב עו"ד ברק במכתב התגובה.

מחאת הפועל (ONE)
מחאת האוהדים כנגד אלי טביב
 

מחאת הפועל (ONE)
כרזה בכניסה לחנות של אישתו של טביב, דנה אשכנזי
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */