יום שבת, 14.02.2026 שעה 11:23
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2039-2822הפועל חיפה12
2034-2223הפועל ירושלים13
1151-1622מכבי בני ריינה14

במכבי ת"א מקווים שברק יצחקי יהיה כשיר לדרבי

החלוץ, שמחלים מקרע בשריר הירך, חוזר אט אט לעניינים ובקבוצה מקווים שישחק ב-27 בנובמבר. "היינו צריכים חופש כדי לנקות את הראש", אמרו הצהובים

|
יצחקי ביציע. הצהובים זקוקים לו בדרבי (יניב גונן)
יצחקי ביציע. הצהובים זקוקים לו בדרבי (יניב גונן)

בעוד שני מחזורים תפגוש מכבי תל אביב את היריבה העירונית, הפועל תל אביב, לדרבי הגדול של העיר. אחד השחקנים החשובים בקבוצה, הקפטן ברק יצחקי, מחלים קרע במעטפת שריר הירך והצהובים מקווים כי יהיה כשיר למשחק החשוב שייערך ב-27 בנובמבר.

שחקני הקבוצה זכו היום (ראשון) ליום חופש נוסף לפני שישובו לאימונים ויחלו בהכנות לקראת המשחק ביום שבת מול הפועל עכו.

אחרי חודש עם תוצאות לא מחמיאות במיוחד, שחקנים בקבוצה הודו: "היינו צריכים קצת חופש כדי לנקות את הראש". כזכור מדובר בחופשה הראשונה אחרי שלושה שבועות מסיביים של שבעה משחקים שכללו משחקי ליגה אירופית, ליגת העל ורבע גמר גביע הטוטו. מתוך שבעת המשחקים הללו השיגו הצהובים ניצחון בודד ושתי תוצאות תיקו.

מי שלא זכו במיוחד לחופש הם האריס מדוניאנין וסאבו פאביצ'ביץ', ששיחקו בשישי האחרון עם נבחרותיהם בוסניה ומונטנגרו בהתאמה, בקרב על הכרטיס ליורו 2012. במכבי תל אביב עקבו אחר המשחקים של השניים, ובקרית שלום יכולים להיות מרוצים בייחוד מה-0:0 של בוסניה מול פורטוגל במשחק הראשון שמשאיר סיכוי למדוניאנין, אדין דזקו וחבריהם לעשות הישג מרשים ולהעפיל ליורו. במכבי סבורים שהעפלה של נבחרת בוסניה ליורו עשויה להעלות את ערכו של מדוניאנין ובכך גם הצהובים ירוויחו מכך.

רונאלדו ומדוניאנין במאבק על הכדור (רויטרס)
רונאלדו ומדוניאנין במאבק על הכדור (רויטרס)
 

סאבו פאביצ'ביץ', שהפסיד עם נבחרתו לצ'כיה 2:0 שיחק 90 דקות ובמהלך המשחק נפצע בראשו. הפציעה לא אמורה להשפיע על הופעתו במשחק הצהובים ביום שבת מול עכו. בקבוצה ממתינים לחזרתם של השניים לסגל, בנוסף לחזרה של גיז'רמו ישראלביץ' ושל רוברטו פונצ'ץ מהרחקה, חזרה שבהחלט אמורה לעזור לצהובים כדי לחזור ממשחק החוץ הקשה עם נקודות.

"אנחנו זוכרים מה קרה במשחק החוץ הראשון בעכו בעונה שעברה", אמר שחקן בקבוצה, “המגרש הזה מאוד קשה לנו, והמשחק ביום שבת בהחלט מהחשובים שלנו עד כה. אחרי החודש הזה והחופש, אנחנו חייבים לחזור לעצמנו ולקחת נקודות".

בנושא אחר. לא מעט אוהדי הקבוצה יוצאים נגד מה שהם מכנים "הדלפות" מחדר ההלבשה של הקבוצה. האוהדים הבהירו כי לטענתם כל אותן אמרות שונות פוגעות ביכולת של הקבוצה ובמרקם הקבוצתי והם אינם מתכוונים להתעלם מכך. “לא ניתן לאף אחד לפגוע במכבי תל אביב", הבהיר אחד האוהדים.

אוהדי מכבי ת&qout;א בגשם (משה חרמון)
אוהדי מכבי ת"א. לא מרוצים מההדלפות (משה חרמון)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */