יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:21

ספורטיבו לוקאנו מציגה: הקהל הכי משוגע בדרא"מ

פראגוואי: שבוע לאחר שמשחקה פוצץ בגלל אלימות הקהל, הגיע ה-3:0 לאינדפנדיינטה ואיתו פיצוץ נוסף, שוטרים פצועים והרבה דם. צפו בתמונות

|
אוהד לוקאנו עם אבן ביד, השוטרים מתחבאים (רויטרס)
אוהד לוקאנו עם אבן ביד, השוטרים מתחבאים (רויטרס)

רק לפני שבוע פיגרו שחקני ספורטיבו לוקאנו 2:0 מול אלו של קלאב רוביו במסגרת המחזור ה-14 של הליגה בפראגוואי, כשאוהדי לוקאנו לא יכלו לשאת את הבושה, פוצצו את המשחק וגרמו להרס רב באצטדיון ולמספר פצועים, הן בקהל והן בצד האבטחה.

שבוע עבר, המשחק שפוצץ לא חודש וגם לא נקבעה לו תוצאה בביתהדין המשמעתי של ההתאחדות בפראגוואי (יש דבר כזה?), וכבר זכו שחקניו לוקאנו למשחק ליגה נוסף, הפעם מול אינדפנדיינטה.

עד הדקה ה-86, למרות פיגור 2:0 (מצו'וקה בדקה ה-8, רומרו בדקהה -37), אוהדיה של לוקאנו הוכיחו שהתבגרו ושמרו על רוח ספורטיבית, אך אז הכל התפרץ. קרלוס מצ'וקה כבש את השלישי של האורחים ואת השני שלו, וגרם לכל הזעם העצור ביציעם להתפרץ ברגע.

שופט המשחק, חוליו קווינטנה, החליט לשרוק לסיום, שריקה שמשמעותה פיצוץ משחק שני בתוך שבוע לספורטיבו לוקאנו, לא לפני שעל כר הדשא נערמו עשות חפצים שנזרקו מהקהל, אוהדים שפרצו לדשא ורבו עם שוטרים ובלאגן אחד גדול. האם בשבוע הבא תשחק לוקאנו בחוץ מול נאסיונל? מה שבטח, שאם אוהדיה יגיעו למשחק, הסיכוי שהוא ייגמר אפסי.

אוהד צעיר רגע לפני זריקת אבן על השוטרים (רויטרס)
אוהד צעיר רגע לפני זריקת אבן על השוטרים (רויטרס)
 
שוטר מקומי מקבל טיפול לאחר שנפצע (רויטרס)
שוטר מקומי מקבל טיפול לאחר שנפצע (רויטרס)
 
המהומות בפראגוואי (רויטרס)
המהומות במשחק בפראגוואי (רויטרס)
 

המהומות בפראגוואי (רויטרס)
אוהדי לוקאנו תוקפים את השוטרים (רויטרס)
 

המהומות בפראגוואי. השוטרים חששו מהקהל (רויטרס)
המהומות בפראגוואי. השוטרים חששו מהקהל (רויטרס)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */