יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:48
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

הפועל נחתה בוורשה, איגייבור יפתח במקום ידין

האדומים הגיעו לפולין לקראת לגיה ביום חמישי בליגה האירופית, הקשר יחליף את השחקן המורחק. אורמוש אופטימי: "התיקו מול הפועל חיפה לא ישפיע"

|
עומר דמארי ממריא עם הפועל לוורשה (יוסי ציפקיס)
עומר דמארי ממריא עם הפועל לוורשה (יוסי ציפקיס)

הפועל תל אביב נחתה היום (שלישי) בפולין, שם תערוך את הכנותיה האחרונות לקראת המשחק מול לגיה ורשה במסגרת המחזור השני של שלב הבתים בליגה האירופית. האדומים הפסידו 1:0 לראפיד בוקרשט במחזור הראשון, וינסו לחזור מעיר הבירה הפולנית עם נקודות ראשונות שלהם במפעל כאשר יתארחו אצל הקבוצה של משה אוחיון ביום חמישי ב-22:05.

קשר הקבוצה, מירקו אורמוש, אמר לפני ההמראה: "חשוב שנחזור מוורשה עם שלוש נקודות, כל משחק הוא חשוב ובמיוחד לאור העובדה שהפסדנו את המשחק הראשון בבלומפילד. היינו טובים יותר מול ראפיד והיו לנו יותר הזדמנויות, אבל זה הכדורגל ועכשיו אנחנו צריכים לעשות משהו במקום זה במשחק החוץ, אני חושב שאנחנו יכולים לחזור עם הנקודות".

"יש לנו סיכוי טוב לחזור מפולין עם ניצחון, אבל וורשה קבוצה טובה ולפני שלב הבתים הם ניצחו את ספרטק מוסקבה". הוסיף הקשר הקרואטי לקראת המפגש מול הקבוצה של מאצ'יי סקורזה שכבר ניצח בעבר 0:5 את בית"ר ירושלים עם ויסלה קראקוב במוקדמות ליגת האלופות.

האדומים יגיעו למשחק בחמישי אחרי ה-0:0 עם הפועל חיפה, בעוד סקורזה וחניכיו יגיעו לאחר ניצחון 0:2 בליגה המקומית, אך אורמוש לא חושב שתהיה לכך השפעה: "אני לא חושב שזה ישפיע על המשחק, שיחקנו טוב מול חיפה והגענו להזדמנויות. גם כבשנו שער חוקי בסוף אבל הוא נפסל, מה שחשוב כרגע זה לדבר על המשחק בחמישי. יש לנו ביטחון ואני חושב שנשחק טוב בפולין".

אורמוש: מאמין שנחזור עם נקודות

אביחי ידין, שספג עונש הרחקה מ-3 משחקים בעקבות האדום שספג מול ראפיד בוקרשט, לא יוכל לשחק אך המריא עם הקבוצה. המגן הימני, נאאל חוטבא, יחזור לסגל ויעמוד לרשות דרור קשטן, כמו גם נוסא איגייבור שהחלים מווירוס בעקבותיו לא שיחק מול חיפה.

ע"פ המסתמן איגייבור יאייש את מקומו של ידין במרכז השדה, בעוד חוטבא יחכה על הספסל לאור היכולת הטובה של עומרי קנדה שימשיך לקבל את הקרדיט ב-11 של דרור קשטן. יתר ההרכב אמור להיות זהה לזה שפתח ביום שבת.

ללה, פצ´אלקה ואיגייבור לפני ההמראה (יוסי ציפקיס)
ללה, פצ´אלקה ואיגייבור לפני ההמראה (יוסי ציפקיס)
 
נוסא איגייבור. יחליף את אביחי ידין בקישור (יוסי ציפקיס)
נוסא איגייבור. יחליף את אביחי ידין בקישור (יוסי ציפקיס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */