יום שבת, 20.12.2025 שעה 00:16
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"כבוד בשבילנו ששחקן שגדל בנתניה זומן לנבחרת"

בנתניה התרגשו נוכח הבשורה על זימונו של המגן הצעיר, עומרי בן הרוש, לצמד המשחקים של ישראל מול יוון וקרואטיה. טרטיאק לא יפתח מול ק"ש

|
בן הרוש. הביא כבוד גדול לנתניה (משה חרמון)
בן הרוש. הביא כבוד גדול לנתניה (משה חרמון)

במכבי נתניה קיבלו היום (חמישי) בשמחה רבה את זימונו של מגן הקבוצה הצעיר, עומרי בן הרוש, לסגל נבחרת ישראל לקראת שני המשחקים הקרובים שלה מול יוון וקרואטיה.

"המועדון מברך את השחקן ומאחל לו בהצלחה", נכתב באתר הרשמי של מכבי נתניה וגורם במועדון הוסיף: "זה כבוד גדול בשבילנו ששחקן בוגר מחלקת הנוער של המועדון שמגיל שמונה לובש צהוב שחור מקבל זימון לנבחרת. עומרי שחקן שעובד קשה והדרך לנבחרת היתה לא קלה עבורו".
 
למי שלא יודע למה מתכוון אותו גורם כשהוא אומר 'דרך לא קלה', הסיפור הבא ימחיש בצורה מוצלחת את הכוונה: לפני שנתיים סיים בן הרוש את גיל הנוער וקפץ לקבוצה הבוגרת פוסט עידן לותר מתיאוס. המאמן דאז, נתי עזריה, החליט שבן הרוש לא מתאים לסגל שלו וביקש להעבירו לעירוני כפר יונה מליגה א'.

השחקן לא היה מעוניין בכך וכבר שקל פרישה מכדורגל. למזלו של בן הרוש, עזריה פוטר מספר שבועות לאחר מכן, ראובן עטר שדוגל בקידום שחקנים צעירים הגיע במקומו, והחזיר את המגן הצעיר לאימונים בתור שחקן משלים לסגל. במהלך אותה עונה הוכיח בן הרוש למאמן כי יש לו מקום בהרכב ובהמשך זכה בו ביושר. מאז הוא הפך לחבר של קבע בסגל הנבחרת האולימפית וכן לשחקן הרכב לכל דבר ועניין בנתניה. 

ראובן עטר (משה חרמון)
ראובן עטר. בן הרוש הוכיח כי מקומו בהרכב (משה חרמון)
 

אגב, במועדון קיבלו הודעה כי החלוץ מוחמד כליבאת זומן למשחק הנבחרת האולימפית מול אנגליה. המגן טובארנו פינאס ("טופי") עבר ברשות לבקרה התקציבית והוא מועמד לפתוח בהרכב של ראובן עטר בשבת הקרובה במשחק החוץ של הקבוצה מול עירוני קרית שמונה.

אם עטר יחליט לתת לטופי את חולצת ההרכב הראשון, עומרי בן הרוש או מריאנו קפוארלה יפתחו לצידו של ליאוניד קרופניק. סרגיי טרטיאק שסובל מרגישות במפשעה, לא יפתח בהרכב גם בשבת הקרובה ובקבוצה החליטו לתת לשחקן מנוחה כדי לא להחמיר את הפציעה במקום הפגוע.

סרגיי טרטיאק מנסה לעבור את האריס מדוניאנין (יניב גונן)
טרטיאק מול מדוניאנין. לא יפתח בהרכב מול ק"ש (יניב גונן)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */