יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:31

עפולה החתימה את עוז בלייזר והרן שיפמן לעונה

הקבוצה מהעמק צירפה את הפורוורד בן ה-19 ("צברתי ניסיון בנבחרות") ואת הגארד מהפועל בארי ("נדבר על המגרש"). ראובן מלול: "תוספת כוח משמעותית"

|
עוז בלייזר.
עוז בלייזר. "צברתי ניסיון בנבחרות" (שי לוי)

הפועל עירוני עפולה החתימה היום (שלישי) לעונה אחת את הפורוורד עוז בלייזר המתנשא לגובה של 1.99 מ' ואת הגארד של הפועל בארי בעונה שעברה, הרן שיפמן.

בלייזר בן ה-19 שגר בכפר תבור סיים את גיל הנוער במחלקה של גלבוע/מעיינות. הפורוורד הציג יכולת טובה במחלקת הנוער מה שגרם לו לקבל זימון לסגל נבחרת העתודה לאליפות אירופה שנערכה הקיץ.

יש לציין כי בין גלבוע/מעיינות לבין הפועל עירוני עפולה ישנה יריבות ולמרות שגדל בגלבוע העדיף לחתום דווקא בעפולה. הפורוורד נחשב להבטחה גדולה וצופים לו עתיד גדול בליגה הלאומית.

המאמן ראובן מלול אמר: "אני מרוצה מאוד מההחתמה. אמנם השחקן צעיר, אך הוא מבטיח בעיקר מפני שיש לו רעב להצלחה. בעזרת עבודה קשה של בלייזר והצוות המקצועי יוכלו במועדון העפולאי ליהנות מפירות ההחתמה כבר בעונה הקרובה".

"אנחנו פחות או יותר סגורים מבחינת הסגל. אנחנו מחפשים עוד זר אחד שיהיה בעמדת הגארד ועוד ישראלי. בגזרת הישראלים ישנה החתמה שתתרחש בקרוב". בלייזר אמר: "אני מאמין שאחרי הניסיון שצברתי בגלבוע ובנבחרות אני אוכל לתרום את חלקי למועדון העפולאי".

בלייזר (שרון קביליו)
בלייזר. "אוכל לתרום את חלקי" (שרון קביליו)
 

אך עפולה לא עוצרת ונראה כי הנהלת הקבוצה מכוונת חזק לכיוון המאבקים על העליה לליגת העל בעונה הבאה והחתימה גם את הגארדים הרן שיפמן ויוני דרעי.

שיפמן (1.83, 27) נולד במעוז הכדורסל בגבת והוא בנו של קפטן הקבוצה האגדית של גבת/יגור, בארי שיפמן ז"ל. מאמן הקבוצה, ראובן מלול, סיפר על ההחתמות האחרונות: "אני שמח שיש לנו בקבוצה שני רכזים מהרמה הגבוה ביותר בליגה, יוני והרן. הניסיון של שיפמן יהווה תוספת כח משמעותית”.

שיפמן (משה חרמון)
שיפמן מול ירון להט (משה חרמון)
 

שיפמן גדל במועדון הכדורסל של מכבי חיפה. הגארד היווה חלק מנבחרת הנוער ואף הוליך את תיכון 'ליאובק' לאליפות ליגת בתי הספר.

מאז הגעתו לגיל בוגרים הספיק שיפמן לעבור במגדל העמק, קריית אתא והישגו הראשון בבוגרים היה כאשר הוליך את הפועל יקנעם/מגידו לחצי גמר פלייאוף הלאומית, משם הדרים להפועל בארי בה שיחק בעונה שעברה.

הרן שיפמן אמר לאחר שהגיע לסיכום עם הקבוצה: "אני מאוד שמח לחתום בעפולה ומאמין שיכולה להיות עונה טובה מאוד עם הסגל שנבנה. עכשיו אחרי שהסגל נבנה נשאר לנו השחקנים לדבר על המגרש ואני מקווה שנעשה את זה כמו שצריך".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */