יום שבת, 06.12.2025 שעה 14:56

בוזגלו: המצב הקיים לא נוח, עוד יהיה לי מה להגיד

ששת שחקני הנבחרת שאינם ליגיונרים נחתו בז'נבה לקראת חוף השנהב ברביעי. הקשר: "נבוא בטירוף, אני בנבחרת ומאושר פה". דמארי: "נעשה את המיטב"

|
מאור בוזגלו וגיא חיימוב בנתב
מאור בוזגלו וגיא חיימוב בנתב"ג, הבוקר (יניב גונן)

נבחרת ישראל נחתה בז'נבה, שווייץ, שם תפגוש ביום רביעי בשעה 20.30 את נבחרת חוף השנהב במשחק ההכנה האחרון לקראת צמד המשחקים החשוב בתחילת החודש הבא מול יוון וקרואטיה. בשעות הערב תתאמן הנבחרת במתקנים הצמודים למטה פיפ"א. 

רק שישה שחקנים המריאו עם הנבחרת הבוקר זאת לאור העובדה ש-16 הנותרים הינם לגיונרים אשר יגיעו ישירות ממדינות אירופה השונות. ראשי הנבחרת לא זוכרים מקרה בו כמות גדולה כל-כך של שחקנים שמשחקים מחוץ לגבולות הארץ מגיעים למשחק בינלאומי.

הזימון של הרגע האחרון היה של הבלם איציק כהן שחתם במכבי חיפה לארבע עונות. הצוות המקצועי החליט לזמן את הבלם זאת בעקבות העובדה שהיו קודם לכן רק שלושה בלמים בסגל.  בנבחרת רואים חשיבות גדולה למשחק שייערך בסטאד דה ז'נב ומקווים לחזור ארצה עם תוצאה טובה שתדחוף את השחקנים מוראלית לקראת המשחק מול יוון ב-2 בספטמבר.
 
חלוץ הנבחרת והפועל תל אביב, עומר דמארי, אמר לפני ההמראה: "מצפה לנו ביום רביעי מבחן הכנה אחרון לקראת יוון וקרואטיה. יהיה משחק טוב. אני מקווה שנשיג תוצאה טובה ונציג משחק טוב. במשחק האחרון מול לטביה הייתי פצוע ולא שיחקתי אבל עכשיו אני מגיע בכושר, פתחתי את העונה טוב בהפועל וכבשתי שערים במשחקים האחרונים, יש כאן שחקנים טובים ואני אשתדל לעשות את המקסימום בשביל הנבחרת".

מאור בוזגלו: "המצב הקיים לא נוח"

"נצטרך לראות איזה הרכב ירוץ ביום רביעי ואז נהיה חכמים יותר לקראת יוון, מה שלואיס יחליט זה מה שיהיה. אי אפשר להסיק הרבה ממשחק הכנה אחד אבל נצטרך לעשות את המיטב. העובדה שמגיעים כ"כ הרבה שחקנים מחו''ל מאוד עוזרת כי שחקן שמגיע מחו"ל צובר ניסיון ומגיע בכושר יותר טוב".

עומר דמארי: &qout; (יניב גונן)
עומר דמארי: "עובדה שמגיעים כ"כ הרבה שחקנים מחו''ל מאוד עוזרת" (יניב גונן)
 

 
קשר מכבי תל אביב, מאור בוזגלו שעדיין לא מצא קבוצה חדשה, הוסיף: "תמיד יש למה לצפות מהנבחרת. אנו יוצאים למשחק הכנה מאוד חשוב מול נבחרת מאד חזקה עם כוכבים גדולים. נבוא בטירוף כדי לנצח. לא נפגשנו הרבה זמן אז בטוח שיהיה כיף לראות את החברים. אני לא משחק עכשיו, זה ידוע אבל בכל זאת אני מתאמן פעמיים ביום ועובד קשה, ברור שאין תחליף לדקות משחק. אני לא רוצה לדבר על זה שאין לי קבוצה, כל הסיטואציה שישנה כרגע לא נוחה אבל עוד יהיה לי מה להגיד בנושא".

איציק כהן. המוזמן הטרי לסגל (יניב גונן)
איציק כהן. המוזמן הטרי לסגל (יניב גונן)
 

"כרגע אני בנבחרת ומאושר שאני פה. תמיד יהיה לאנשים מה להגיד-  גם כשיש הרבה שחקנים שמייצגים אותנו באירופה שואלים למה אין הרבה שחקנים בסגל שמשחקים בארץ. לדעתי זה נהדר שיש הרבה שחקנים באירופה כי ככל שיהיו לנו יותר נציגים בחו''ל זה יביא יותר גאווה לישראל. הראש כרגע בחוף השנהב כי יש עוד זמן למאני טיים, עד יוון נתכונן בהתאם", סיכם.            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */