יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:19

ממשיכה לדשדש: 3:3 דרמטי לליברפול מול ולרנגה

חניכיו המאכזבים של דלגליש עוד הוליכו 2:3 מול הנורבגים בדקה ה-90. קארול ואגר (צמד) כבשו. גביע גרמני: באיירן עלתה שלב אחרי 0:3 על בראונשווייג

|
אנדי קארול. שער שלו לא הספיק (רויטרס)
אנדי קארול. שער שלו לא הספיק (רויטרס)

ליברפול המשיכה הערב (שני) את היכולת הרעה שלה במשחקי ההכנה. אחרי שהובילו 2:3 בתוספת הזמן על ולרנגה, ספגו המרסיסיידרס שער שוויון. בסיום, הנורבגים השיגו 3:3 מצוין עבורם.

הנורבגים עלו ליתרון כבר בדקה ה-14, אחרי חילופי מסירות בתוך הרחבה שהסתיימו עם דיחקה של לארס איבר סטראנד אל תוך השער של חוסה ריינה. הקשר, לו ארבע הופעות בנבחרת הנורבגית, ניצל שאננות בהגנת האדומים.

בדקה ה-19 ולרנגה הדהימה את ליברפול. מהלך יפה של הקבוצה הסקנדינבית הסתיים עם שריקה של השופט לפנדל, אחרי שראה הכשלה ברחבה. הקשר הניגרי בן ה-24, פגור אוגודה, לקח אחריות, לא התרגש וכבש את השני.

בדקה ה-43 אמנם ליברפול הצליחה לצמק משער של אנדי קארול, אך עשתה זאת בעזרת טעות שיפוט. החלוץ קיבל כדור נפלא בתוך הרחבה אחרי קרן קצרה, אך במקום להשתלט עליו בצורה נקייה, האנגלי הצעיר נגע בידו. קארול לא איבד זמן ושלח כדור חזק אל תוך הרשת של הנורבגים.

בדקה ה-79 הגיע הרגע ששינה את המשחק. לא, לא מדובר בשער עבור האדומים, אלא בכניסתו של אלברטו אקווילאני למשחק אחרי שחזר מהשאלה. הקשר האיטלקי הנהדר נכנס מצוין למשחק ואף ניסה לסכן את השער בבעיטה נהדרת מרחוק.

אלברטו אקווילאני (GettyImages)
אלברטו אקווילאני. נכנס ובישל פעמיים (GettyImages)
 

בדקה ה-83 אקווילאני הרים קרן היישר לראשו של דניאל אגר גבה הקומה, שלא התקשה לכבוש את השוויון. חמש דקות אחר כך שוב הקשר האיטלקי הרים כדור קרן, שהגיע אל רגלו של אגר, שהשלים צמד, 2:3 לאדומים. נגמר? ממש לא. מוחמד פלאח הצעיר בן ה-22, שנכנס כמה דקות לפני כן, השתלט על כדור סמוך לרחבת ליברפול ושלח בעיטה חזקה שעברה את ריינה, לו יש חלק בשער, ונכנסה פנימה. בסיום 3:3 במשחק רב שערים.

גביע גרמני: באיירן הביסה 0:3 את בראונשווייג מהליגה השניה
אחרי מספר הפתעות בגביע הגרמני, כל מה שבאיירן מינכן רצתה לעשות הוא להימנע מאחת כזאת. ואכן, הבווארים לא התקשו מול איינטרכט בראונשווייג, שעלו העונה לליגה השניה, וגברו עליה 0:3 במסגרת הגביע הגרמני.

תומאס מולר, בסטיאן שוויינשטייגר ומריו גומז (GettyImages)
תומאס מולר, בסטיאן שוויינשטייגר ומריו גומז חוגגים (GettyImages)
 

בדקה התשיעית באיירן זכתה לפנדל, אותו תרגם מריו גומז לשער. 30 דקות אחר כך, שוב הבווארים זכו לשריקה לבעיטת עונשין מ-11 מטרים אחרי שתומאס מולר הוכשל ברחבה. הפעם בסטיאן שוויינשטייגר ניגש לבעוט ודייק גם הוא. בדקה ה-83 מולר מצא עצמו עם הגב לשער בתוך הרחבה. החלוץ הנפלא הקפיץ באלגנטיות את השלישי של קבוצתו בדרך לסיבוב הבא.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */