יום שני, 22.12.2025 שעה 01:10
אליפות אירופה לעתודה נשים 25-26
4376-3134ישראל1
269-941ספרד2
280-1041בלגיה3
269-771איטליה4
295-1011ליטא5

הנערות הפסידו ללטביה, אייזנברג: נפיק לקחים

הנבחרת המתכוננת לאליפות אירופה ספגה 70:46 מהנבחרת המקומית במשחק הכנה, קרן מוזס קלעה 14 נקודות. המאמן: "היתה נחיתות בריבאונד, התחלנו לא טוב"

|
קרן מוזס. קלעה 14 נקודות בהפסד ללטביה (לי נוף)
קרן מוזס. קלעה 14 נקודות בהפסד ללטביה (לי נוף)

נבחרת הנערות של ישראל הפסידה הערב (שבת) 70:46 לנבחרת לטביה במשחק שני בטורניר הכנה לאליפות אירופה. נבחרת הנערות ניצחה אתמול את הלטביות 67:70 ופתחה בחמישייה עם מאי דיין, הדר לוי, חן וייסבורג, קרן מוזס ומרים חנון.

ברבע הראשון הובילו הלטביות בתוצאה 5:19. הרבע השני הסתיים ביתרון של לטביה, 20:31. ישראל לא הצליחה לחזור למשחק והפסידה בסיום בהפרש של 24 נקודות.

לנבחרת הנערות קלעו: קרן מוזס 14 נקודות, הדר לוי 8 נקודות, חן וייסבורג 6 נקודות, ספיר שריג 5 נקודות, מיכל אסף 4 נקודות, רים חנון 4 נקודות, נוף קדם 3 נקודות ומאי דיין 2 נקודות.

המאמן רועי אייזנברג אמר לאחר המשחק: "בניגוד לאתמול, התחלנו את המשחק בצורה רעה מאוד. הלטביות החלו את המשחק בצורה אגרסיבית יותר. לחזור מפיגור של 15 נקודות נגד נבחרת ברמה הזו, זו משימה קשה מאוד עד בלתי אפשרית".

רועי אייזנברג (רועי גלדסטון)
רועי אייזנברג. "התחלנו בצורה רעה מאוד"
 

"מה שהיה בעוכרנו זו הנחיתות שלנו בריבאונד, 60:27 לרעתנו. מחר יש לנו משחק נוסף מול הלטביות ונפיק את הלקחים מהמשחק הלא טוב שלנו. נקווה להשיג תוצאה טובה יותר".

באליפות אירופה תשחק הנבחרת בבית המוקדם מול דנמרק, פינלנד ולוקסמבורג, כשמהבית הישראלי תעפלנה שלוש מתוך ארבע הנבחרות לשלב השני של האליפות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */