יום ראשון, 07.12.2025 שעה 02:34
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

אור בן חמו על סף חתימה בעירוני בת ים

קשר הפועל פ"ת בעונה שעברה רוצה לחזור ולשחק ולעשות זאת אצל מאמנו בנוער של מכבי חיפה, איתי מרדכי: "הבנתי שבכדורגל קודם כל זה מאמן"

|
בן חמו חוגג במדי הנוער של מכבי חיפה (קובי אליהו)
בן חמו חוגג במדי הנוער של מכבי חיפה (קובי אליהו)

עירוני בת ים מהליגה הלאומית ממשיכה במרץ לגבש את הסגל שלה לעונה הקרובה, כשכעת השם החם שנמצא על הפרק הוא קשרה של הפועל פתח תקווה בעונה החולפת, אור בן חמו.

הצדדים נמצאים במו"מ מתקדם, כשרק פרטים קטנים ומעטים עדיין לא סגורים, ולכן ככל הנראה הקשר יחתום על חוזהו כבר בתחילת השבוע הבא.

הקשר בן ה-21 גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה, שם שיחק חמש שנים ואף שימש כקפטן במשך שנתיים. את כל שנותיו בירוקים העביר תחת הדרכתו של איתי מרדכי, מאמנה הנוכחי של בת ים, מה שהוביל להיכרות טובה והערכה הדדית בין השניים ולהתעניינותו של האחרון בצירוף השחקן לקבוצתו.

בן חמו מיעט לקבל דקות משחק בהפועל פ"ת ורצה להשתחרר ממנה כבר באמצע העונה שעברה אך הקבוצה סירבה. בתום העונה שני הצדדים הסכימו על הפרידה, מה שאיפשר לו לחפש לעצמו קבוצה אחרת.

“למרות שהיתה לי הצעה גם מקבוצה בליגת העל העדפתי מכל הלב להגיע לבת ים", אמר בן חמו היום ל-ONE והוסיף: ”הגעתי למסקנה שזו הקבוצה הכי טובה עבורי. במהלך השנים הבנתי שכדורגל זה קודם כל המאמן, כלומר אם אתה משחק תחת מאמן שרוצה אותך ומעריך אותך יש לך הרבה יותר סיכוי להתקדם ולהצליח וזה בדיוק המקרה שלי בבת ים. אני מאוד מעריך את איתי (מרדכי) והוא מאמין בי אז ברגע שהציע לי להצטרף לא חשבתי פעמיים. חוץ מזה, התרשמי מהמועדון ומההנלה ואני מצפה בקוצר רוח להשתלב בקבוצה".

אור בן חמו (שי לוי)
בן חמו עולה לנגיחה מול הפועל ר"ג באחד המשחקים היחידם ששיחק בהפועל פ"ת (שי לוי)
 

לגבי מטרותיו לעונה הקרובה אמר הקשר: “דבר ראשון אני רוצה לעזור לבת ים ושנהיה קבוצה טובה וחזקה. מבחינה אישית אני כמובן רוצה להתקדם ולשחק 30 משחקים ולהחזיר לי את האהבה והתשוקה למשחק וגם את הביטחון, שאבדו לי בעונה האחרונה בגלל ששיחקתי מעט.

אני שמח להגיע לבת ים, שהיא קבוצה משמעותית בליגה הלאומית. אני מאמין שאם אעשה עונה טובה אוכל משם להתקדם, אבל כרגע אני חושב רק על העונה הקרובה ועל בת ים". סיכם בן חמו.

אור בן חמו (שי לוי)
אור בן חמו. חובר שוב למאמנו בנוער-איתי מרדכי (שי לוי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */