יום שבת, 06.12.2025 שעה 14:40

אבוקסיס: לשבדים יש יתרון גדול עלינו, לא נתייאש

מאמן בני יהודה התייחס להגרלת הסיבוב השלישי במוקדמות הליגה האירופית מול הלסינגבורג: "הם בכושר, נלמד אותם". על ה-0:2 באנדורה: "צריך להשתפר"

|
יוסי אבוקסיס:
יוסי אבוקסיס: "אני מכיר טוב את הקבוצה" (שי לוי)

בני יהודה נחתה היום (שישי) בנמל התעופה בן גוריון לאחר מחנה האימונים בספרד והניצחון 0:2 מול סנט ג'וליה במסגרת הליגה האירופית. לאחר מחנה האימונים המוצלח והניצחון משערים של פיני בלילי וננאד מרינקוביץ', חזרו חניכיו של יוסי אבוקסיס ארצה ונראו מחוייכים ומרוצים.

לקראת הגומלין שייערך באצטדיון בלומפילד בשבוע הבא, השחקנים יודעים שהם כמעט הבטיחו את העלייה לסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית, שם הם צפויים לפגוש את הלסינגבורג השבדית, כאשר המשחק הראשון צפוי להיערך ב-28 ביולי בבלומפילד.

מאמן בני יהודה, יוסי אבוקסיס, התייחס לניצחונו הראשון בקבוצה ולמחנה האימון: "אנחנו מרגישים טוב אחרי שמונה ימים ביחד ואני כבר מכיר את הקבוצה טוב יותר. השחקנים כבר מתחילים להבין מה אני רוצה מהם. המשחק מול סנט ג'וליה היה בסדר יחסית למשחק ראשון והראש שלנו נמצא כבר בגומלין".

על נקודות האור מהמשחק, אמר אבוקסיס: "אני לוקח את הרצון הגדול של השחקנים שלי ואני מרוצה מהנחישות. היכולת היתה טובה, אבל אנחנו יכולים להשתפר עוד".

אבוקסיס: הראש שלנו נמצא בגומלין

על הלסינגבורג השבדית, שהוגרלה נגדם במידה ויעברו לסיבוב השלישי, אמר המאמן: "זאת קבוצה חזקה מאוד בשבדיה, שלקחה אליפויות בעבר. הם כרגע באמצע העונה בשבדיה וזה נותן להם יתרון גדול".

פיני בלילי ושלו מנשה (שי לוי)
פיני בלילי ושלו מנשה. קרובים לעבור את האנדורים (שי לוי)
 

המאמן הוסיף: "אנחנו שיחקנו פעם אחת עד כה, אבל זה לא אומר שאנחנו מוותרים מראש. אנחנו נלמד אותם היטב, אבל קודם כל אנחנו צריכים לעבור את הגומלין ולהשלים את המשימה מול סנט ג'וליה - לא למעוד בחמישי הבא. אחר כך נוכל להתכונן בראש שקט".

מרינקוביץ´ ואיבסקביציו´ס (שי לוי)
מרינקוביץ´ ואיבסקביצ'יוס בנחיתת בני יהודה (שי לוי)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */