יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:18
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

פרודת הראל הגישה בקשה למינוי כונס על מניותיו

נטלי הראל טוענת כי לא שילם 800 אלף ש"ח דמי מזונות: "ניקח את השליטה שלו בהפועל". הדבר יפגע בהעברת הבעלות. מוני עדיין לא חתם על העברת דמארי

|
מוני הראל. הבעיות לא מפסיקות (מור שאולי)
מוני הראל. הבעיות לא מפסיקות (מור שאולי)

הסיטואציה המורכבת בהנהלת הפועל תל-אביב ממשיכה להסתבך. היום (רביעי) מתברר כי נטלי, פרודתו של אחד הבעלים, מוני הראל, הגישה באמצעות עורכי הדין רמי קוגן ואוהד הראל בקשה למינוי כונס נכסים על מניותיו של מוני בקבוצה מאחר שהוא ממאן לשלם 800,000 שקלים דמי מזונות לה ולשתי בנותיה, זאת בנוסף לתלונה שהגישה נגדו נטלי בטענה של חשד לזיוף מסמך רפואי.

"ביקשנו למנות כונס נכסים על המניות של מוני הראל בהפועל" הסביר עו"ד קוגן ל-ONE והוסיף: "ניקח את השליטה שלו בקבוצה מאחר שהוא מתעקש לא לשלם דמי מזונות. או שהוא ישלם את דמי המזונות, או שהוא יאבד את המניות שלו בקבוצה. לנגד עינינו עומד תשלום המזונות".

אם הבקשה שהוגשה ללשכת ההוצאה לפועל בצירוף בקשה נוספת שהוגשה לבית המשפט העליון בדרישה להכניס את הראל להליך של פשיטת רגל, תתקבל, נטלי למעשה תקבל בעלות על מניותיו בקבוצה ותחליט האם ובכמה למכור אותן.

סיטואציה כזו עשויה להשפיע על כל סאגת ה-'במבי' שתעבור ביום שני להליך החקירות בבית המשפט המחוזי בת"א, להפוך אותו ללא רלוונטי ולעכב את העברת הבעלות בקבוצה בחודשים רבים.

על תלונת נטלי הראל בחשד לזיוף מסמך הגיב יועץ התקשורת של הראל, ליאור רוטברט: "אנחנו לא מכירים תלונה שכזו וממילא עצם העלאתה הזויה ומופרכת לחלוטין. ננקוט באמצעים משפטיים כנגד הבדיות והשקרים הפתולוגיים".

עומר דמארי. הראל עדיין לא חתם על המסמכים (מור שאולי)
עומר דמארי. הראל עדיין לא חתם על המסמכים (מור שאולי)
 

על בקשת נטלי לכינוס נכסיו של מוני הגיב רוטברט: "חשוב להבין כי אין זכות ערעור על ההחלטה של כבוד השופט אורנשטיין מבית המשפט המחוזי. הבקשה למינוי כונס נכסים זמני נדחתה בין היתר משום שנקבע שהגב' לזר פעלה בחוסר תום לב. הוגשה, אך ורק בקשת רשות ערעור לעליון ואנחנו סבורים, לאור האמור לעיל, שסיכויה אינם גבוהים. הגב' נטלי לזר הינה תובעת סדרתית אשר הגישה עשרות בקשות שנדחו. לצערנו ישנם גורמים אינטרסנטיים המנסים לעשות שימוש נבזי בענייניו האישיים של מוני הראל".

בינתיים, בהנהלת הפועל עדיין ממתינים לחתימה של הראל על מסמכי ההעברה של החלוץ המוכשר, עומר דמארי, כשכזכור קיבלו האדומים אולטימטום מנשיא מכבי פ"ת, עמוס לוזון, להשלמת העסקה עד הערב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */