יום שני, 22.12.2025 שעה 01:12

תור הושובד מוביל בדירוג, קונטאדור רואה אבק

הספרדי שהשעייתו בוטלה, לא מרשים עד כה בטור דה פראנס, וכבר לאחר יומיים הוא בפיגור של 1:38 אחרי אנדי שלק. הושובד מוביל וילבש את החולצה הצהובה

|
תור הושובד והחולצה הצהובה (GettyImages)
תור הושובד והחולצה הצהובה (GettyImages)

הטור דה פראנס יצא היום (ראשון) אל קטעו השני של המירוץ ובסיומו הוכתר מוביל חדש למירוץ, תור הושובד הנורבגי בזמן מצטבר של 5:06.25 שעות. אלברטו קונטאדור ממשיך לפגר מאחור ולראות את אנדי שלק, מתחרו העיקרי מצמצם את הפער מהחולצה הצהובה.

הרוכבים יצאו היום למירוץ קבוצתי נגד השעון. בסוג מירוץ זה מוזנקות הקבוצות בזו אחר זו, כשעל כל קבוצה לסיים עם חמישה רוכבים לפחות שחוצים את קו הסיום.

קבוצת גרמין סרבלו האמריקאית היא המנצחת הגדולה של היום לאחר שעברה את המסלול בזמן של 24.48 דקות. תור הושובד הנורבגי היה המהיר בקבוצה המנצחת ובקטע השלישי ילבש את החולצה הצהובה.

'סאקסו בנק', קבוצתו של אלוף השנה שעברה והמועמד המוביל לניצחון גם השנה, אלברטו קונטאדור הוזנקה ראשונה וקבעה זמן של 25.16, אך כאמור זמן זה לא הספיק והספרדי מוצא את עצמו לאחר יומיים במירוץ רחוק 1.42 דקות מהמקום הראשון.

קונטאדור (GettyImages)
קונטאדור. בינתיים לא מרשים בתחרות (GettyImages)
 
קבוצתם של האחים שלק, אנדי ופרנק, 'לאופורד טראק' סיימה את היום במקום הרביעי בהפרש של ארבע שניות בלבד מהמנצחת. אנדי שלק, שהגיעה שני בשנה שעברה ובקטע הראשון נהנה מחוסר המזל של קונטאדור מוביל עליו בינתיים בדירוג הכללי ונמצא במקום העשירי, בהפרש של ארבע שניות מהחולצה הצהובה.
פיליפ ז'ילבר הבלגי, מנצח קטע הפתיחה, ילבש מחר את החולצה הירוקה וברשותו 45 נקודות בדירוג המאיצים. בקטע השלישי יחזרו הרוכבים למירוץ במתכונת רגילה. הקטע יצא מאולון סור-מר ולאחר 198 קילומטרים שברובם הם מישוריים, יסתיים ברדון.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */