יום שני, 15.12.2025 שעה 16:23
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
2716-3313בית"ר ירושלים2
2714-2913מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1717-1513בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1433-1414עירוני טבריה10
1320-1614עירוני ק"ש11
1323-1713הפועל פ"ת12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

רוצ'ט: יכול לשחק בכל קבוצה, חולם להגיע לנבחרת

קשר ק"ש רוצה להגיע לגדולות אך מבהיר: "יש לי חוזה, לא אקפוץ מעל הפופיק", על תחילת העונה: "אפילו בקרית שמונה לא ידעו מי זה רוצ'ט". צפו בראיון

|
אדריאן רוצ´ט. גלגל ההצלה של קרית שמונה (עמית מצפה)
אדריאן רוצ´ט. גלגל ההצלה של קרית שמונה (עמית מצפה)

עונת 2010/11 לא סיפקה יותר מדי תגליות מפתיעות, אבל אם מנסים לחשוב על שחקן שעשה את הפריצה קדימה, חושבים מיד על אדריאן רוצ'ט. הקשר שפתח את העונה כאלמוני, פרץ לתודעה במהרה ויש לו חלק גדול בהצלחה של קרית שמונה. רוצ'ט בן ה-24 כבש שלושה שערים, בישל שישה וקנה לעצמו מעמד של עוגן בקישור של בן שמעון, בייחוד אחרי עזיבתו של אלרואי כהן בינואר.

רגע לפני פתיחת האימונים לקראת העונה הקרובה, התפנה רוצ'ט לסכם את זו שחלפה: "היתה לנו עונה טובה מאוד, שיחקנו כדורגל יפה וחיובי. גם כשהפסדנו היינו טובים". בעונה הבאה מקווה הקשר לסיים עם קבוצתו בחלק העליון של הטבלה, כשמבחינתו התקווה היא להגיע לנבחרת.

למעשה רוצ'ט כבר ציפה, ולא פעם אחת, לזכות בזימון לנבחרת ישראל אך זה לא הגיע. הקשר התייחס גם לנושא זה וציין: "זה מאכזב כי הייתי טוב כל העונה. אני חושב שיכולתי להיכנס לשם ולבנות את עצמי".

קשר קרית שמונה נזכר בערב פתיחת העונה, כשעוד היה שחקן אלמוני: "גם אנשים בקרית שמונה לא ידעו מי זה אדריאן רוצ'ט", חושב שלמבנה גופו הצנום אין השפעה: "הוכחתי שאני יכול להתמודד עם שחקנים, הכל בראש" ורוצה לשפר את הסיומת: "אני רוצה לעשות שדרוג בפס האחרון ובכיבושים שלי".

אדריאן רוצ'ט מסכם עונה מוצלחת

מבחינת מעבר לקבוצה גדולה, הקשר לא ממהר. למרות גל הדיבורים על מעבר אפשרי למכבי תל-אביב, מבהיר רוצ'ט כי בשלב זה הוא נשאר בקרית שמונה ומעוניין לבנות את עצמו: "יש לי כאן חוזה, אני לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק". עם זאת, השחקן לא מפקפק בעצמו: "אני יכול להצליח בכל קבוצה בארץ". על מעברו של אלרואי כהן להפועל תל-אביב הוא אומר: "הוא שחקן מצויין עם אופי, לדעתי בונים אותו לעונה הבאה".

הקשר סיפר גם על החיים מחוץ למגרש: "הנישואין נתנו לי שקט", מפרגן למאמנו רן בן שמעון: "יש לו חלק גדול בהצלחה, הוא עושה איתי הרבה שיחות, גם על החיים מחוץ לכדורגל" ומאמין שעוד יגיעו התארים לקרית שמונה: "יכול להוביל את הקבוצה לתארים, אבל לא כרגע".

צפו בקשר חוזר לבית ההורים בקיבוץ, משחק עם חברי הילדות ומצהיר כי גם בכדורסל ובשחייה יש לו את זה. אדריאן רוצ'ט כמו שלא הכרתם.

חושב על קריירה חדשה? רוצ´ט דואג לבריכת הקיבוץ (עמית מצפה)
חושב על קריירה חדשה? רוצ´ט דואג לבריכת הקיבוץ (עמית מצפה)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */