יום שני, 22.12.2025 שעה 21:10
ליגת ווינר סל 25-26
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
16736-7479הפועל חולון
15800-8439עירוני קריית אתא
14838-8699בני הרצליה
14705-7299הפועל ירושלים
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
13835-76610עירוני נס ציונה
12775-7379עירוני רמת גן
12864-79810מכבי רעננה
11740-6459הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

אליהו: אם בגמר נשחק כמו אמש, נזכה באליפות

פורוורד מכבי משוכנע שהיכולת ב-77:100 מול ראשל"צ תספיק גם מול גלבוע/גליל. ג'רמי פארגו: "ידענו שההפסד בגמר היורוליג לא ישפיע". צפו בתקציר

|
ליאור אליהו במהלך הניצחון הקל על ראשל
ליאור אליהו במהלך הניצחון הקל על ראשל"צ (שי לוי)

גם בשנה שעברה מכבי תל אביב חייכה לאחר חצי גמר הפיינל פור הישראלי אך כולם בוודאי זוכרים כיצד נגמר הגמר ההוא מול גלבוע/גליל ואיזו אבן לא נגולה מלבם של אנשי המועדון עד היום.

אמש (שלישי) הביסו הצהובים, וזה עוד בלשון המעטה, 77:100 את מכבי ראשון לציון וקטפו את הכרטיס המיוחל לגמר שם יפגשו את האלופה הנוכחית, גלבוע/גליל, שניצחה את הפועל ירושלים ותנסה לזכות באליפות בפעם השנייה ברציפות.

בהנהלת הקבוצה הביעו שביעות רצון גדולהמהחתמתו של ג'רמי פארגו בקבוצה לשתי העונות הבאות, זאת לאחר משא ומתן ארוך במיוחד שהתפרס על פני מספר חודשים ונדמה היה כי יגיע למבוי סתום. בסופו של דבר השיג פארגו את מבוקשו, שכר של מליון דולר לעונה, עם סעיף שחרור ל-NBA.

כעת ימשיכו במכבי במאמצים הכבירים גם עם צ'אק אידסון, עימו עדין לא הושגו הבנות סופיות אך ניכר כי ישנה התקדמות למרות הפערים שנראו לפני כחודש כגדולים מדי לגישור. בהנהלה מתכוונים להשקיע את כל המאמצים בכדי לנסות ולסגור את הסיפור הזה עוד כשהשחקן נמצא בישראל, לפני חופשת הקיץ שלו.

צפו במכבי מפרקת את ראשל"צ

בצד המקצועי, בקבוצה הביעו שביעות רצון גדולה מאוד מהאופן בו שיחקה הקבוצה כאשר הרכז המצליח שסימן את המשך דרכו במועדון, ג'רמי פארגו, לא הסתיר את השמחה לאחר חצי הגמר: "לא הייתי כאן שנה שעברה בצד של מכבי אז אני לא ממש יכול להגיד אם היתה לזה השפעה עלינו במשחק הזה ואם באו לנו זיכרונות מן העבר, הייתי אז בצד המנצח, אני במכבי עכשיו ולכן אני לא יכול לעשות השוואה אלא רק לחשוב על מה שאנחנו עושים עכשיו".

על ראשל"צ והמוטיבציה הגבוהה שלהם לפני המשחק אמר: "אני חושב שהם נקטו בגישה נכונה לפני המשחק מולנו, הם אמורים לחשוב שהם צריכים לנצח כי אסור לחשוב אחרת, אבל למזלנו אנחנו אלה שניצחו, נקווה ביום חמישי לסיים את המשימה ולזכות באליפות העונה".

אליהו: צריך להשלים את המשימה בגמר

פארגו הוסיף: "אנחנו בחדר ההלבשה ידענו ששום הפסד בגמר היורוליג לא ישפיע עלינו במעמד הזה, כל מקרה לגופו, אנחנו תמיד באים לשחק בשביל לנצח ולעשות את המקסימום שלנו, אין לנו משהו אחר בראש. זה מה שאנחנו, עכשיו צריך לסיים את העבודה ולצאת לחופשת הקיץ עם תחושה טובה וטעם טוב בפה".

פורוורד הקבוצה, ליאור אליהו, שלא היה חלק מהסגל שהפסיד את את האליפות אשתקד מבהיר כי כך בדיוק רצו שהמשחק שלהם יראה: "התחלנו את המשחק טוב בדיוק כמו שרצינו אבל זו היתה רק ההתחלה של המשימה ואנחנו צריכים לסיים אותה ביום חמישי, סיימנו את המשחק כבר ברבע הראשון, קשה לחזור מולנו כשאנחנו מובילים בתוצאה כזו, ידענו לשמור על ההפרש עד הסוף ואנחנו מאוד שמחים".

אידסון, מצ´באן ופניני חוגגים ניצחון קליל  (שי לוי)
אידסון, מצ´באן ופניני חוגגים ניצחון קליל (שי לוי)
 
על ההצהרות של אנשי ראשל"צ על כך שהם מגיעים לחצי הגמר כפייבוריטים אמר אליהו: "אולי היתה לכך השפעה אבל אנחנו מתעסקים בעיקר בעצמנו, כל ההצהרות מסביב של אנשים שמדברים לא מעניינות, כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה וכמו שאני כבר אמרתי הרבה פעמים לפני המשחק, הפיינל פור נועד כדי שהלחץ יהיה עלינו ולא בשביל שום דבר אחר, אני שמח שעמדנו בו בחצי הגמר ומקווה שנעמוד בו גם בחמישי. אם נשחק כמו מול ראשל"צ אנחנו ננצח, אם נשחק כמו ששיחקנו גם לאורך כל העונה בליגה, אז זה תלוי רק בנו".            

האם התמונות הללו יחזרו גם ביום חמישי? (שי לוי)
האם התמונות הללו יחזרו גם ביום חמישי? (שי לוי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */