יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:24

ששר: מכבי הטובה בארץ, אבל אנחנו מאמינים

מאמן ירושלים גילה אופטימיות במסיבת העיתונאים לקראת פיינל-פור הנוער בשישי. זילברשטיין מאמן ראשל"צ לקראת חולון: "מקווה לא ליפול בדברים הקטנים"

|
ששר במסיבת העיתונאים (משה חרמון)
ששר במסיבת העיתונאים (משה חרמון)

היום (ראשון), בצל הפיינל-פור האירופאי, נערכה מסיבת עיתונאים לקראת משחקי הפיינל-פור של הליגה הלאומית לנוער במשרדי איגוד הכדורסל. מכבי תל-אביב מחזיקת הגביע, מכבי ראשון-לציון שסיימה את הליגה במקום הראשון, הפועל חולון והפועל ירושלים שהדיחה בחמישי את האלופה הפועל גליל עליון, הן ארבע הקבוצות שהגיעו למעמד המחייב, שאליו אף נציגה מהמחוז הצפוני לא הצליחה להעפיל.

אל מסיבת העיתונאים המסורתית הגיעו ראשי הקבוצות, המאמנים והקפטנים של הקבוצות. משחקי הפיינל-פור ייערכו ביום שישי (13.5) באולם הכדורסל בקרית מנחם שברמלה. משחק החצי הגמר הראשון יפגיש בין מכבי ת"א שרק לפני כחודש זכתה בגביע המדינה, לבין הפועל ירושלים שהדיחה את האלופה מהגליל במפתיע לאחר שהפכה את הסדרה שביניהן וניצחה בסיכום המשחקים 1:2. בחצי השני ייפגשו הפועל חולון שעברה ב"סוויפ" 0:2 את עירוני נהריה, שתתמודד מול מכבי ראשל"צ שאת הליגה הסדירה סיימה במקום הראשון במחוז הדרומי.

משחק הגמר ייערך ביום שלישי (17.5), בשעה 18:30 וגם הוא ייערך באולם הכדורסל שברמלה. השנה זו הפעם האחרונה בה הפיינל-פור יתנהל במסגרתו הנוכחית, כאשר בשנה הבאה יהיו 80 קבוצות שיתחלקו לעשרה מחוזות. בשלבים האחרונים של העונה הליגה תתחלק לפלייאוף עליון ותחתון והאלופה תקבע על פי סדרות הפלייאוף.

לקראת המשחק מול הפועל ירושלים אמר מאמן מכבי, אריק ג'מייטיס: "מקווים שיהיה לנו משחק טוב מול הפועל שהיא קבוצה מאומנת שמשחקת טוב. אני לא חושב שהם הפתיעו בזה שהם עברו את גליל. אנחנו נבוא דרוכים ואני מקווה שהקהל ייהנה".

ג'מייטיס: דרוכים לקראת ירושלים

מאמו היריבה בחצי הגמר, דניאל ששר, אמר לקראת המשחק הקשה שמחכה לו ולקבוצתו: "יש לנו משחק קשה נגד קבוצה חזקה. אם לא הינו מאמינים שאפשר לנצח את מכבי, לא היינו עולים. מכבי היא אמנם הקבוצה הטובה בארץ אבל אנחנו רוצים לנצח ואנחנו מאמינים בעצמנו". 
 
נדב זילברשטיין, מאמנה של מכבי ראשל"צ אמר לקראת המשחק מול חולון: "אנחנו שמחים להיות במעמד הזה של הפיינל-פור, זה חשוב לקבוצה כזו עם מסורת. אנחנו מקווים שיהיה משחק טוב מול חולון ושהקבוצות הטובות יצליחו. כקבוצה שמנו בתחילת העונה את הפיינל-פור כמטרה ואנחנו יודעים שמשחקים מהסוג הזה מוכרעים על הדברים הקטנים ואנחנו מקווים לא ליפול בהם".

אריק ג´מייטיס, מאמנה של מכבי תל אביב (משה חרמון)
אריק ג´מייטיס, מאמנה של מכבי תל אביב (משה חרמון)
 
מאמן הקבוצה הרביעית הפועל חולון, אופיר וולדמן, אמר בקצרה לקראת החצי גמר: "אני חושה ששתי הקבוצות, גם אנחנו וגם ראשל"צ הן שתי קבוצות טובות ומוכשרות ושהקבוצה הטובה תעלה למעמד הגמר"
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */