יום ראשון, 07.12.2025 שעה 08:11
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

קרופניק: נעשה הכל בשביל המקום בפלייאוף העליון

בלם נתניה מחכה לחיפה בראשון: "הכל תלוי בנו וזה מצוין", על התחושות בקבוצה: "הגיבוש טוב יותר מהעונה הקודמת. אם תהיה אופציה, ארצה להמשיך"

|
קרופניק עם דג´אני וסבע. נהנה בנתניה (מור שאולי)
קרופניק עם דג´אני וסבע. נהנה בנתניה (מור שאולי)

במכבי נתניה המשיכו היום (חמישי) בהכנות לקראת המשחק החשוב ביותר שלהם העונה ביום ראשון מול מכבי חיפה. במועדון מעיר היהלומים דרוכים במיוחד לקראת המשחק שיכול להעלות אותם לפלייאוף העליון ומקווים להצליח להעפיל מהמקומות חמש או שש, דבר שיקנה להם בוודאות מענק מיקום גבוה מאד שייסיע בתקציב לעונה הבאה.

"המאבק הגיע למחזור ההכרעה לפני הפלייאוף ואין יותר מעניין מזה", אמר בלם הקבוצה ליאוניד קרופניק ל-ONE, "יש ארבע קבוצות שמעוניינות במקום בחלק העליון ואנחנו ביניהן. הבאנו את עצמנו למצב שהכול תלוי בנו וזה מצוין. כמובן שנעשה הכול כדי לנצח ולסיים את העונה הסדירה בפלייאוף העליון".

לקראת המשחק החשוב מול מכבי חיפה אמר קרופניק: "אני חושב שמצפה לנו משחק טוב. כמובן שלכל קבוצה יש את האתגרים שלה, אנחנו מבחינתנו נעשה את המקסימום כדי לנצח ולהשיג את המטרה. יהיה משחק מעניין  ושלוש נקודות יהיו משהו מעולה עבורנו".

הבלם של עטר הוא אחד מהשחקנים המבוגרים יותר בסגל הצעיר ואין לו ספק כי החיבור בין הצעירים לוותיקים הוא זה שגורם לקבוצה להיראות טוב: "תמיד היה חיבור טוב. בכלל העונה הגיבוש של הקבוצה הוא טוב יותר מזה של העונה הקודמת. ידענו שייקח זמן לתרגם את החיבור ולהביא אותו כיכולת למגרש אבל בסוף זה קרה.

צפו בשער המרהיב של סבע מול באר שבע

לקח זמן לקבוצה להבין שמשחק ההגנה הוא החשוב ביותר כי כשההגנה עובדת טוב לחוליית ההתקפה הרבה יותר קל. היום אני יכול להגיד שכל 11 השחקנים שלנו שמשחקים יודעים לעשות הגנה קבוצתית וגם התקפה. זה דבר שהיה חסר לנו קצת בהתחלה אבל זה הסתדר".

לקרופניק מסתיים החוזה בנתניה בסיום העונה אך הוא מעוניין להמשיך ולשחק בקבוצה: "יש לי משפחה פה, אשתי ישראלית ואנחנו מאוד אוהבים את המדינה. אם תהיה אופציה להישאר פה אז ברור שאשאר".

קרופניק. &qout;הכל תלוי בנו וזה מצוין&qout; (מור שאולי)
קרופניק. "הכל תלוי בנו וזה מצוין" (מור שאולי)
 

המגן עומרי בן הרוש שנטש את האימון אתמול בשל כאבים במפשעה נמצא בספק למשחק. בן הרוש לא נטל חלק באימון הקבוצה היום והוא יעבור בדיקה שתבדוק את חומרת הפציעה. אם בסופו של דבר מגן הנבחרת הצעירה לא יהיה כשיר, מריאנו קפוארלה יפתח כבלם במקומו.            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */