יום ראשון, 15.02.2026 שעה 07:38

1:4 לקביליו יפו באילת, יחזקאל: שוב נחגוג עלייה

ליגה א': יפו קרובה להבטיח מקום בפלייאוף העליון אחרי שהפכה פיגור לניצחון בזכות רביעייה ב-25 דקות. החלוץ: "הניצחון הובטח כשראינו 300 אוהדים"

|
אורן יחזקאל.
אורן יחזקאל. "היתה אווירה של אירופה" (אמיר לוי)

מכבי קביליו יפו הביסה אחר הצהריים (שישי) את בני אילת 1:4 והבטיחה כמעט סופית את מקומה בפלייאוף העליון של ליגה א' דרום. 300 אוהדים בשישה אוטובוסים של יפו הגיעו למשחק ולא הפסיקו לעודד במהלך כל תשעים הדקות.

במחצית הראשונה לא נרשמו הרבה מצבים והיא הסתיימה בשוויון מאופס. בדקה ה-60 עלתה אילת ל-0:1 משער של אבי מלכה, אחרי טעות בהגנת יפו. בדקה ה-65 השוו האורחים את התוצאה, לאחר נגיחה של יניב סבג.

ארבע דקות מאוחר יותר נותרה אילת בעשרה שחקנים ובדקה ה-75 סוהייב פרייג' ניצל זאת והעלה את יפו ל-1:2. בדקה ה-80 יאיר כהן צדק העלה ל-1:3. ובדקה ה-90 חן מלכה חתם את הניצחון עם הרביעי והוציא סופית את יפו מהמשבר עם עוד ניצחון מרשים.

אורן יחזקאל, מהשחקנים הוותיקים בקבוצה אמר לאחר המשחק: “אני שלוש שנים בקבוצה. מהרגע שנחתנו באילת ידענו שהמשחק שלנו, היתה אווירה של משחק אירופי, שהזכירה מאוד את הניצחון בקרית שמונה. הניצחון היה מובטח למעשה מרגע שראינו את הקהל ביציעים".

אוהדי קביליו יפו חוגגים עליה (קובי אליהו)
אוהדי קביליו יפו חוגגים עלייה בעונה שעברה . רוצים עוד אחת העונה (קובי אליהו)
 

"השגנו שני ניצחונות ברצף על קבוצות במקום השני והשלישי, הבטחנו את המקום בפלייאוף העליון, ועוד חודש ונוכל לחגוג עלייה שלישית בשלוש שנים. אני אישית מודה לכל מי שבא למשחק", הוסיף יחזקאל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */