יום ראשון, 15.02.2026 שעה 09:44

סלביה סופיה ומנשרוב בחצי גמר הגביע הבולגרי

הקשר נכנס במחצית השניה ועזר לקבוצתו לנצח 3:5 בפנדלים את בורגס לאחר 4:4 בתום 120 דקות. מנשרוב נפצע בדקה ה-115 ועמד על המגרש בדקות הסיום

|
תום מנשרוב. בחצי גמר הגביע
תום מנשרוב. בחצי גמר הגביע

סלביה סופיה, בה משחק קשר מכבי ת"א ועירוני רמת השרון לשעבר, תום מנשרוב, עשתה הערב (חמישי) צעד נוסף לעבר זכיה בתואר העונה, לאחר שגברה 3:5 בפנדלים (4:4 בתום 120 דקות) על צ'רנומורטס בורגס ברבע גמר הגביע הבולגרי.

מנשרוב נכנס במחצית השניה במקום באיאנו הברזילאי, כאשר קבוצתו היתה בפיגור והיה אחד האחראים לשינוי שהביא בסופו של דבר את שתי הקבוצות להארכה, כאשר ניקולאי בוז'וב כובש את שער השיוויון (3:3) לסלביה בדקה ה-90.

דקה אחת בלבד בתוך התוספת העלה גאורגי אנדונוב את בורגס ליתרון, אך דיאן מולדובנוב שוב קבע שיוויון בדקה ה-102. מנשרוב, שנפצע בקרסול בדקה ה-115, עמד על המגרש בחמש הדקות האחרונות, אבל קבוצתו הצליחה לכפות בעיטות הכרעה מהנקודה הלבנה.

שתי הקבוצות לא נכשלו מהנקודה, כולל מנשרוב, שבעט פנימה את הפנדל החמישי, עד שפלמן קרומוב ניגש לבעוט את הבעיטה השמינית, נעצר על ידי אמיל פטרוב ושלח את שחקני סלביה סופיה ומאמנה, אמיל ולב, ששיחק בעבר בישראל, לחגוג.

מלבד סלביה, גם צסק"א סופיה (0:2 על צ'אנו מורה וארנה), פירין בלגאובגרד (1:2 על לוקומוטיב פלובדיב והאלופה, ליטקס לובץ' (3:5 בפנדלים על לבסקי סופיה) העפילו לחצי הגמר.

אמיל ולב (רויטרס)
אמיל ולב. מקווה להשלים זכיה בגביע (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */