יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:06

שחקנים של קלנסואה פונו לבית חולים לאחר משחק

על פי טענות שחקני בני קלנסואה בליגת נערים א', לאחר המשחק באור עקיבא החלו להכות אותם עם מקלות ואבנים. אביו של אחד השחקנים: "זה היה שדה קרב"

|
שבעה פצועים פונו לבית החולים (רויטרס)
שבעה פצועים פונו לבית החולים (רויטרס)

האלימות ממשיכה לגאות במגרשי הכדורגל בישראל והגיעה גם לליגות הנוער והנערים. במסגרת המחזור ה-22 של ליגה נערים א' במחוז השרון, אירחה מכבי אור עקיבא את מועדון הספורט בני קלנסואה. לטענת האורחים, במהלך המשחק נשמעו קריאות גזעניות של האוהדים המקומיים כלפי השחקנים האורחים.

האורחים מקלנסואה טענו כי בזמן שירדו מהמגרש פרצו אוהדים של אור עקיבא לכר הדשא והתחילו להכות את השחקנים והצוות המקצועי המבוהל של הקבוצה במקלות, אבנים ובעיטות. שבעה שחקנים פונו לבית חולים במצב קל עד בינוני.

מאמן קלנסואה, קובי רבנו, אמר לאחר התקרית :"זה היה מפחיד ולא נעים. אנחנו נמצאים במקום הלפני האחרון בטבלה ואנחנו מפסידים משחקי בית וחוץ אבל תמיד אירחנו יפה את הקבוצות בכבוד ולחצנו ידיים. מה שעברנו באור עקיבא היה ממש מפחיד".

מואיד נאטור, תושב קלנסואה ואביו של שוער הקבוצה מוחמד נאטור שנפגע במשחק ומאושפז בבית חולים, אמר: "אני מאוכזב מאוד שהכדורגל בישראל נהפך לשדה קרב בין ערבים ליהודים. במקום לקרב ולשפר את היחסים בין שני העמים. היה קשה להסתכל על הילדים שלנו פצועים, מלאים דם ומפוחדים. אפשר להגיד שמה שעברנו באור עקיבא נחשב לגיהנום".

אמבולנס (אור שפונדר)
אביו של אחד השחקנים: "זה היה שדה קרב" (אור שפונדר)
 

ממשטרת ישראל נמסר: “על פי טענת ארבעה שחקנים מקבוצת קלנסואה, בסיום המשחק הם הותקפו על ידי אוהדים של מכבי אור עקיבא. הם הגיעו לתחנת המשטרה והגישו תלונה ולאחר מכן פונו במצב קל לבית החולים. המשטרה ממשיכה לחקור".

יו"ר מכבי אור עקיבא, מאיר לב טוב אמר ל-ONE: "לא הייתי במשחק, אבל דיברתי עם המאמן שלי, איציק סבן ולפי מה שהוא אמר, המשחק הסתיים השופט והשחקנים ירדו והכל נגמר כמו שצריך. יכול להיות שהיה משהו מחוץ למגרש, אבל בתוך תחומי המגרש לא היה כלום".

"אני מצר אם היה משהו מחוץ למגרש אנחנו מתעסקים בספורט ולא באלימות. אני מקווה שזה לא חמור, ביום ראשון אני אבדוק מה קרה ואם היה משהו אנשים יעופו. אנחנו מתעסקים רק בספורט".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */