יום ראשון, 07.12.2025 שעה 19:28

שחר פאר תפגוש את אנבל מדינה גאריגס במיאמי

המחבט הישראלי הבכיר תתמודד הערב מול הספרדיה, שניצחה אותה ב-2006. אנדיוני נכנסו לטורניר ויפגשו את מטקובסקי ופירסטנברג. סאפינה גברה על דוקיץ'

|
שחר פאר. תנקום בגאריגס? (GettyImages)
שחר פאר. תנקום בגאריגס? (GettyImages)

בטורניר מיאמי, המכונה גם הגראנד-סלאם החמישי, נקבעה הלילה (בין רביעי לחמישי) יריבתה של שחר פאר בסיבוב השני. הישראלית, 11 בעולם ו-10 בטורניר, תפתח מול הספרדיה אנבל מדינה גאריגס המדורגת 73 בעולם ואיתה נפגשה פאר רק פעם אחת, ב-2006.

המפגש לפני 5 שנים הספרדיה ניצחה, אבל בחמש השנים שחלפו, יחסי הכוחות כמובן השתנו ופאר ששוב שואפת לטופ 10 אחרי הטורניר, תעלה כפייבוריטית ברורה, למשחק שיערך הערב בסביבות השעה 19:00 במגרש 2. ניצחון כבר יכניס את פאר תיאורטית לטופ 10, אך כמו באינדיאן וולס, בסופו של דבר, פאר תהיה תלויה גם בהתקדמות שלחה בטורניר וגם באפשרות שאחת השחקניות המדורגות מאחור, תפתיע ותגיע עד לגמר, כמו מריון ברטולי בשבוע שעבר.

המנצחת בין פאר לגאריגס תשחק בסיבוב השלישי עם המנצחת בין יאנינה ויקמאייר מבלגיה (שגברה על פאר באינדיאן וולס) ואלנה וסנינה מרוסיה.

אנדיוני יפגשו את המדורגים 4
אנדי רם ויוני ארליך, שהמתינו מחוץ לרשימת הכניסה לטורניר, נכנסו אליה ברגע האחרון והוגרלו לשחק בסיבוב הראשון, מול המדורגים 4, מטקובסקי ופירסטנברג הפולנים, עליהם גברו ברמת השרון, במפגש גביע הדייויס 1:3 במערכות.

אמנם הקהל הישראלי הדוחף יחסר הפעם לישראלים, אבל הניצחון מלפני כחודש אולי יעניק לאנדיוני את הביטחון הדרוש, כדי לפתוח לעצמם את ההגרלה ולהתקדם בדירוג העולמי לפני עונת החימר.

אנדי רם ויוני ארליך חוגגים (משה חרמון)
אנדי רם ויוני ארליך חוגגים בדייויס. ינצחו שוב? (משה חרמון)
 

במשחקים שנערכו הלילה, לא שיחקו שחקנים מדורגים, המקבלים בטורניר סיבוב ראשון חופשי, אבל חואן מרטין דל פוטרו, שחזר מפציעה ארוכה והגיע עד רבע הגמר באינדיאן וולס, מדורג 51 בעולם ועדיין צריך לשחק בסיבוב הראשון.

דל פוטרו, אלוף ארה"ב 2009, ניצח את ריקרדו מלו מברזיל, 4:6 ו-4:6 ועלה לסיבוב השני מול פיליפ קולשרייבר מגרמניה. דל פוטרו שהחל את העונה במקום ה-257, זכה בטורניר הדילרי ביץ' והשיג את חצי הגמר בממפיס, סן חוזה וכאמור באינדיאן וולס. "אני עדיין משתפר ממשחק למשחק וזה סימן טוב לעתיד, לשיקום הטניס שלי", אמר הארגנטיני והוסיף: "אני מרגיש עייף, אבל יש לי אנרגיות להמשיך".

סאפינה ניצחה את דוקיץ' ותפגוש את זבונרבה
מי שבאופן דומה, עושה דרכה בין הנשים, היא דינארה סאפינה, הראשונה בעולם לשעבר, שיצאה מהטופ 100 עקב חוסר היכולת להתאושש מפציעה בגב בחודשים האחרונים. בטורניר אינדיאן וולס, סאפינה ניצחה שלושה משחקים ונעצרה רק ע"י מריה שראפובה בשמינית הגמר.

דוקיץ´ (GettyImages)
דוקיץ´. הודחה על-ידי סאפינה (GettyImages)
 

הלילה סאפינה ניצחה 4:6 ו-4:6 מתקמבקת אחרת - ילנה דוקיץ - ואמרה בסיום: "לאט לאט אני מצליחה לנצח משחקים, אבל אני עדיין מאוד רחוקה משיאי". סאפינה תשחק כבר בסיבוב השני מול השלישית בעולם, חברתה הטובה, ורה זבונרבה




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */