יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:05
ליגה ספרדית 25-26
3717-4215ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3513-3115ויאריאל3
3114-2815אתלטיקו מדריד4
2414-2214בטיס5
2416-1814אספניול6
2017-1315חטאפה7
2020-1415אתלטיק בילבאו8
1815-1315אלאבס9
1715-1314ראיו וייקאנו10
1617-1514אלצ'ה11
1622-1915ריאל סוסיאדד12
1619-1614סלטה ויגו13
1623-1914סביליה14
1422-1515מיורקה15
1422-1314ולנסיה16
1218-1214אוססונה17
1226-1314ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

מוריניו: כשבארסה לא טובה, קורים דברים מוזרים

מאמן ריאל ממשיך לעקוץ את האלופה גם אחרי ה-1:3 על רסינג: "מצפה לנצח אותם בברנבאו". בנזמה: "חייב את יכולתי למוריניו". גוארדיולה שוחרר מביה"ח

|
מוריניו עם גוארדיולה. ממשיך בשלו (רויטרס)
מוריניו עם גוארדיולה. ממשיך בשלו (רויטרס)

ריאל מדריד המשיכה אתמול במרדף אחרי ברצלונה כשניצחה בחוץ את ראסינג סנטאנדר 1:3 וצימקה את הפער מהמוליכה שוב לשבע נקודות. הבלאנקוס חזרו מרוצים מקנטאבריה לאחר שקארים בנזמה כבש צמד, מסוט אוזיל הוביל את הקבוצה ובישל שני שערים ומוריניו הוכיח שגם ללא כריסטיאנו רונאלדו הקבוצה שלו מסוגלת לנפק כדורגל טוב ולנצח.

מוריניו, שנמצא במרחק 7 נקודות מהמוליכה והאלופה, ברצלונה, לא שכח בסיום לעקוץ את הקטאלונים, כהרגלו בשבועות האחרונים. "אני לא מצפה שברצלונה תמעד, אבל אני מצפה לנצח אותם במגרש הביתי שלנו", אמר "המיוחד", "בארסה מנצחת כשהיא משחקת טוב, וכשלא - דברים מוזרים קורים".

כזכור, לאחרונה מוריניו התלונן על הלו"ז הצפוף מדי, לטענתו, של ריאל כשזו שיחקה בסוף השבוע בליגה אחרי משחק החוץ מול ליון בליגת האלופות, שנערך ביום שלישי.

מי שזכה למירב המחמאות בריאל היה מסוט אוזיל שאט אט לוקח את המושכות בקישור של מוריניו. המנהל המקצועי של הקבוצה, חורחה ולדאנו, לא חסך במחמאות לקשר הגרמני ממוצא טורקי ואמר עליו: “אוזיל הולך לקבוע את הסטנדרט של ריאל בעשור הקרוב. הוא מסוג השחקנים שאוהבים בריאל מדריד".

גם החלוץ הצרפתי, קארים בנזמה שנראה כי נכנס לכושר הבקעה ומשכיח את היעדרותו של גונזאלו היגוואין הפצוע, זכה למחמאות מולדאנו: “ידענו תמיד שיש שחקן טוב בבנזמה ואמש זה התפרץ". 

בנזמה. חוזר לכושר הבקעה (רויטרס)
בנזמה. חוזר לכושר הבקעה (רויטרס)
 

בנזמה עצמו בחר לפרגן למאמנו ואמר: “אני חייב את היכולת שלי למוריניו. הוא עובד איתי קשה, אני מרגיש טוב על המגרש עכשיו וזה טוב לכולם. אני מרגיש טוב מבחינה פיזית ומנטלית".

"ממשחק למשחק אני משתפר, אמשיך לעשות מה שצריך כדי להבקיע. כקבוצה גדולה, אנחנו חייבים להמשיך לחתור להכל" סיכם החלוץ.

ריאל מדריד חוגגת בסנ (רויטרס)
ריאל מדריד חוגגת בסנטאנדר (רויטרס)
 

מי ששוב נעדר מהמשחק היה קאקה לאחר שהקשר הבזילאי סיכם עם מוריניו כי הוא עוד לא מוכן לשחק בקבוצה הראשונה של ריאל. ולדאנו התייחס גם לקשר ואמר: “קאקה צריך להיות מוכן פיזית בשביל להראות מה שהוא יודע. הוא שחקן יוצא מן הכלל אך כוכב עולמי צריך לדעת גם להיות חזק מנטלית".

בינתיים, אצל ברצלונה יכולים קצת לחייך. אחרי שנודע כי קרלס פויול הפצוע לא יוכל לשחק מול ארסנל ויצטרף לג'רארד פיקה המושעה, המאמן פפ גוארדיולה שוחרר מבית-החולים הסמוך לקאמפ-נואו, שם אושפז אחרי שסבל מפריצת דיסק. הקטאלוני יעמוד על הקווים מול התותחנים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */