יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:32
ליגת אתנה נשים 25-26
16529-6998עירוני ר"ג
13540-5588הפועל ראשל"צ
12574-6058הפועל לב י-ם
12617-6198אליצור חולון
12587-5778 מכבי כרמיאל בית הכרם
11481-5177מכבי בנות אשדוד
10522-5077מכבי חיפה
9551-4727בנות פ"ת
9667-5588הפועל ב"ש/דימונה
7392-3485אליצור רמלה

קטיה לויצקי: יש לאשדוד סיכוי לזכות באליפות

הקפטנית לא מתרגשת מה-74:69 להפועל ראשל"צ, ומסתכלת קדימה: "אין אפשרות שנצא מנתניה בלי ניצחון". צפו בתקציר הניצחון של רמת חן על בנות השרון

|
קטיה לויצקי:
קטיה לויצקי: "הביטחון שלנו לא ירד" (מור שאולי)

בקבוצת הנשים של מכבי אשדוד קיוו כי יצליחו לנצח אמש (שני) את הפועל ראשון לציון ולהבטיח כמעט מעשית את המקום השני בליגה הסדירה, אלא שהציפיות של השחקניות של עדני דגן התפוצצו להן בפנים כשהפסידו 74:69 ובעצם איבדו את המשחק שכבר היה בידיים שלהן.

ביום ראשון הבא תצא אשדוד למשחק חוץ נגד אליצור נתניה, משחק שממנו הקבוצה מעיר הנמל חייבת לחזור עם ניצחון ולקוות שהתוצאות במגרשים האחרים יגרמו לה לסיים במקום השני שמקנה דרך אגב את יתרון הביתיות לאורך סדרת רבע הגמר וחצי גמר הפלייאוף.

קפטנית מכבי אשדוד, קטיה לויצקי שרשמה "דאבל פיגר" כשקלעה 13 נקודות והורידה 10 ריבאונדים אמרה: "המשחק היה בידיים שלנו בשלב מאוד מוקדם של המשחק ומהרגע שראשל"צ התחילה לרוץ ולהיכנס לקצב, אז המשחק כבר לא היה בידיים שלנו".

"ראשון שלטה בריבאונד ובקצב של המשחק ולא הצלחנו לחזור, מבחינת התוצאה, הן רק השוו ברבע השלישי אבל מבחינת הקצב של המשחק הן שלטו ואנחנו היינו ונראינו עייפות ומשם פשוט איבדנו את השליטה במשחק. זה היה בסה"כ פנצ'ר אבל פנצ'ר גדול וכואב, לא ציפינו להפסיד ואנחנו יכולות להאשים רק את עצמנו".

צפו בתקצירי ליגת העל לנשים

על המפגש מול אליצור נתניה במחזור האחרון של הליגה אמרה הקפטנית: "אנחנו נבוא מוכנות למשחק מול אליצור נתניה ואנחנו חייבות את הניצחון בשביל המיקום בטבלה לקראת הפלייאוף, אין אפשרות כזאת שנצא מנתניה בלי ניצחון".

על העובדה שאליצור רמלה דורסת את הליגה ונראה כי היא יכולה לקחת את האליפות די בקלות, הוסיפה לויצקי שבעברה לבשה את מדי רמלה: "חד וחלק, אני חושבת שאנחנו יכולות לקחת את האליפות, אני באופן אישי עברתי כמה קבוצות בחיים שלי כמו הפועל תל אביב שלפני 4-5 שנים אף אחד לא האמין שנגיע לגמר ובסוף לא רק שהגענו לגמר אלא לקחנו אליפות".

קטיה לויצקי (מור שאולי)
קטיה לויצקי: "לכל קבוצה יש סיכוי לקחת אליפות" (מור שאולי)
 

"לכל קבוצה יש סיכוי לקחת אליפות. הביטחון שלנו לא ירד אבל אנחנו צריכות לעבוד על כמה דברים ספיציפים ולחזק כמה דברים שאנחנו חלשות בהן לקראת המאני טיים של העונה שמגיע בקרוב".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */