יום חמישי, 05.03.2026 שעה 17:33

הרייטינג במשחק של בית"ר וחיפה: 10.2 אחוזים

המשחק המרכזי בטדי הציג נתון כמעט זהה ל'לרדת בגדול'. בשבוע הבא יקוו בערוץ 1 לשבור את השיא העונתי, בזכות הדרבי התל אביבי ביום ראשון

|
טל ובוקולי. הרייטינג השתפר משמעותית (גיא בן זיו)
טל ובוקולי. הרייטינג השתפר משמעותית (גיא בן זיו)

שיפור משמעותי ברייטינג של המשחק המרכזי מליגת העל ששודר אמש (ראשון)לעומת השבועות האחרונים, למרות שההתמודדות בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים לא התעלתה לרמה גבוהה במיוחד.

הצהובים-שחורים המשיכו להיראות טוב תחת הדרכתו של רוני לוי, הירוק לשעבר, אך נראה היה כי הבית"רים הסתפקו בתוצאת תיקו, מה שהוכח בסיום עם החיבוקים במחנה הירושלמי ממש כשנשמעה השריקה של השופט אלי חכמון.

השידור מאצטדיון טדי זכה לשיעור צפיה של של 10.2 אחוזים. זאת לעומת 8.3 אחוזים במשחק המרכזי בשבוע שעבר בין הפועל ת"א לקרית שמונה ושיא שלילי העונה למפגש לפני שבועיים בין האלופה להפועל עכו.

הרייטינג הגבוה יחסית איפשר לערוץ 1 להיצמד לתוכנית ששודרה במקביל בערוץ 10, 'לרדת בגדול', שהשיגה שיעור צפיה של 10.5 אחוזים.

הרייטינג של תוכניות ערוץ 2 מבית הזכיינית 'רשת' לא נסק לגבהים. 'שחקו אותה', ששודרה מול המחצית הראשונה, זכתה לשיעור צפיה של 17.2 אחוזים. ואילו מצב האומה, שהוצבה מול חלקו השני של המשחק, התעלתה ל-17.7 אחוזים.

הדרבי התל אביבי (ליאור טימור)
רנגלוב בין קנדה לאבוטבול. בערוץ 1 בונים על הדרבי (ליאור טימור)
 

ביום ראשון הקרוב ישודר בערוץ 1 הדרבי התל אביבי. בסיבוב הראשון השיג המפגש בין מכבי להפועל ת"א את שיא הרייטינג העונתי, 13.6 אחוזים, וברשות השידור ישאפו כמובן לעבור את הנתון הזה או לפחות להשוות אותו.

הנתונים מתייחסים למשקי בית באוכלוסייה היהודית.      




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */