יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:52

גווארדיולה: אנחנו נוסעים רק מתוך כבוד ליריבה

מאמן ברצלונה בטוח שה-0:5 יספיק בגומלין מול בטיס ב-23:00, אך מסייג: "מול קבוצה אחרת הייתי עולה עם המילואים". שוער היריבה: "יהיה קשה לחזור"

|
אלבס ונאצ´ו במשחק הראשון. יש כבוד (GettyImages)
אלבס ונאצ´ו במשחק הראשון. יש כבוד (GettyImages)

עם מקדמה מבטיחה של 0:5 מהמשחק הראשון בשלב רבע הגמר של הגביע הספרדי, תצא הערב (רביעי) ב-23:00 ברצלונה לסביליה למשחק הגומלין נגד ריאל בטיס. ברבע הגמר השני תנסה אלמריה לשמור על היתרון מהמשחק הראשון (0:1), כשתצא לגומלין בריאזור מול לה קורוניה.

למרות הניצחון ופערי היכולת בין בארסה לבטיס מהליגה השניה, מי שחשב שהבלאוגרנה יגיעו לאנדלוסיה לטיול בלבד, התבדה. למעט שני הפצועים, קרלוס פויול ודני אלבס, שנשארו בקטלוניה, הסגל של בארסה למשחק מלא בשלל התותחים הכבדים, כשרק שחקן אחד מברצלונה ב' בתוכו, מארק ברטרה.

בצל הספקולציות על ההמתנה עם השיחות על הארכת חוזהו בברצלונה וחגיגות יום ההולדת ה-40 שערך אתמול (שלישי), פפ גווארדיולה מתכונן במלוא הרצינות למשחק, אך עם זאת לא שוכח מה באמת מטרת הנסיעה לסביליה. "אנחנו נוסעים מתוך כבוד ליריבה, שכבר הכריזה כי תעשה לנו בעיות. נגד קבוצה אחרת הייתי עולה עם המילואים, לא נגד בטיס", סיכם המאמן הקטלוני.

מסי (GettyImages)
מסי מול בטיס במשחק הראשון. בארסה עשויה להכות שוב בירוקים (GettyImages)
 

בבטיס בוודאי היו מאוכזבים לשמוע על הכוונות הרציניות של בארסה לקראת המשחק, אך לא הופתעו. שוער הקבוצה קסטו אספינוסה צינן את מי שחשב שביכולתה של הקבוצה להפתיע כשאמר: "זה יהיה קשה לחזור, לא בגלל הפיגור מהמשחק הראשון, אלא פשוט כי היריבה שלנו אף פעם לא עייפה מלנצח. אני בטוח שבארסה תבוא אלינו להתחרות ולא כדי להירגע".

הקבוצה הבכירה של סביליה כבר עלתה לחצי הגמר. בצד האדום של העיר חוגגים לאחר הניצחון הביתי על ויאריאל 0:3 והעלייה לחצי הגמר. לאחר 3:3 במשחק הראשון, סביליה לא התקשתה להביס את הצוללת הצהובה משערים של רנאטו, קאנוטה ואלכסיס וכעת מחכה הקבוצה למנצחת בדרבי של מדריד, שהסתיים בניצחון הבלאנקוס על אתלטיקו 1:3 במשחק הראשון.

פפ גוארדיולה (GettyImages)
פפ גוארדיולה: "אנחנו נוסעים מתוך כבוד ליריבה שלנו" (GettyImages)
 

מי שחזר לשחק לאחר היעדרות של למעלה משנה בעקבות ניתוח לב שעבר, הוא שחקן ההגנה סרחיו סאנצ'ס. החגיגה ברמון סאנצ'ס פיחואן היתה יופי של במה לחזרתו של סאנצ'ס, שאמר בסיום: "הרגשתי נוח וטוב מאוד. אני רוצה להודות לחברי לקבוצה, שעשו את הכל קל יותר בשבילי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */