יום שני, 15.12.2025 שעה 00:15

דינמו קייב נחתה בישראל ותפגוש את מכבי חיפה

שבצ'נקו וחבריו יערכו בארץ מחנה אימונים במהלכו ישהו באילת. בתכנון, מלבד המפגש מול הירוקים, גם משחק ראווה נגד בני אילת ומפגש עם קבוצת רוסית

|
אנדריי שבצ´נקו באילת
אנדריי שבצ´נקו באילת

קבוצת הפאר האוקראינית, דינמו קייב, הגיעה היום (ראשון) לישראל כדי לקיים בארץ מחנה אימונים, במהלכו תערוך משחק אימון נגד מכבי חיפה ביום שלישי הבא, משחק ראווה נגד בני אילת ועוד משחק אימון נגד קבוצה רוסית.

המשלחת של דינמו קייב, הכוללת 80 אורחים: שחקנים, מאמנים, צוות טכני, מנהלי הקבוצה ועיתונאים, שכרה 42 חדרים – כ-80% מחדרי מלון הספא "הרודס ויטאליס".

מנהלי הקבוצה הגישו תפריט מדויק לשף המלון לכל יום ושמו דגש על ארוחת הצהריים. בנוסף, המלון יעמיד לרשות הפיזיותרפיסטים של הקבוצה 2 חדרי טיפול בספא של המלון.

סידור החדרים נעשה בהתאם למעמדם של האנשים בקבוצה: מנכ"ל דינמו קייב, טכוקונלידזה, ימוקם בסוויטה נפרדת כמו גם המאמן הראשי של הקבוצה, יורי סיומין, מאמן נבחרת רוסיה לשעבר.

בגזרת השחקנים, מס' שחקנים בולטים יהנו מחדרי VIP שהבולט מכולם הוא החלוץ האגדי, אנדריי שבצ'נקו.

שחקנים נוספים שייהנו מחדרי VIP משודרגים הם: השוער האוקראיני אלכסנדר שובקובסקי, הבלם המרוקאי באדר אל חאדורי, החלוץ האוקראיני ארטם מילבסקי והקשר הרומני טיביריו יואנה.

שבצ´נקו (ONE)
שבצ´נקו בישראל. יפגוש את חיפה
 

יורי סיומין (ONE)
יורי סיומין. דינמו קייב תשחק גם מול בני אילת
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
/* LAST / NEXT ROUNDs */