יום שבת, 27.12.2025 שעה 02:26
ליגת ווינר סל 25-26
20817-89411הפועל העמק
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
17827-82910הפועל חולון
16774-82910הפועל ירושלים
16920-96010בני הרצליה
16872-91010עירוני קריית אתא
14846-82010עירוני רמת גן
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
14923-84911עירוני נס ציונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
12864-79810מכבי רעננה
12823-71610הפועל גליל עליון
12958-83111אליצור נתניה

גיא פניני: הפועל ת"א בחצי הגמר? יהיה טירוף

מכבי טיילה ל-75:105 מול אשקלון, הפורוורד כבר חושב על הדרבי האפשרי: "חלום ילדות. כל הכבוד להם". שארפ: "יהיה משחק 'אש', אשמח לפגוש אותם"

|
פניני מודה לקהל. מחכה להפועל ת
פניני מודה לקהל. מחכה להפועל ת"א (יניב גונן)

סגנית האלופה הישראלית, מכבי תל אביב, דילגה אמש (ראשון) בקלילות רבה על הפועל אשקלון במשחק רבע גמר גביע המדינה, כאשר ניצחה בתוצאה 105:75 וקטפה את הכרטיס לחצי הגמר שם היא עשויה לפגוש את הפועל תל אביב, ברק נתניה או מכבי אשדוד.

הצהובים הציגו משחק מצויין כאשר על תזמורת ניצחו שחקני הקו הקדמי של הקבוצה וביניהם גם ליאור אליהו, ריצ'ארד הנדריקס, דיוויד בלו ומילאן מצ'באן. במכבי הביעו שביעות רצון גדולה מאוד משיתוף הפעולה בין הגבוהים בעיקר לאור העובדה שהמשחקים בזירה המקומית משמים עבורם הכנה לקראת משחקי הטופ 16 שיתחילו בשבוע הבא כאשר תצא הקבוצה למשחק חוץ קשה מול ברצלונה.

כעת לאחר שעברה את שלב רבע הגמר מתחילים לחשוב במכבי תל אביב גם על ההגרלה שמצפה להם בחצי הגמר כאשר לכולם בקבוצה ברור את מי ירצו לפגוש בנוקיה.

גם לפורוורד הישראלי, גיא פניני, יש תשובה אחת אודות זהות היריבה אותה ירצה לפגוש בשלב הבא: "יהיה נחמד לקבל דרבי בחצי הגמר כי הרבה זמן לא היה דרבי ואני חושב שזה יכול לתרום הרבה מאוד לכדורסל שלנו. תהיה אווירה מטורפת בנוקיה אם זה יקרה וכל אחד רוצה לשחק במשחקים כאלה שיש מאחוריהם הרבה מאוד מסורת. נחכה להגרלה ונראה, מי יודע אולי אם לא בחצי גמר אז נפגוש אותם בגמר, זו גם אופציה".

אליהו: אנחנו מנצלים את היתרונות

על ההישג של היריבה העירונית והחלום הפרטי שלו אמר פניני: "כל הכבוד להם שהם הגיעו למעמד של חצי גמר, זה משהו שחייבים להגיד. יהיו אמוציות גדולות מאוד עם הפועל תעלה בהגרלה שלנו בחצי הגמר, זה חלום ילדות שלי לשחק בדרבי של מכבי תל אביב והפועל תל אביב ואני מאמין שזה יבוא, אם לא השנה אז שנה הבאה כשהם יעלו אבל אני בכל מצב אשמח לקבל אותם ואני אפילו מעדיף לקבל אותם".

הקפטן הוותיק, דריק שארפ, כבר זכה להניף לא מעט גביעים בשורות הצהובים וכן זכה לקחת חלק במשחקי דרבי רבים: "ברור שעדיף לפגוש את הפועל, יהיה משחק אש אם הם יגיעו לנוקיה, הקהל מחכה למשחקים כאלה. אני אמנם אשמח לפגוש את הפועל בחצי גמר, גם בשביל האווירה, אבל גם אם תבוא קבוצה אחרת אז אנחנו נקבל אותה בשמחה ובברכה. זה יהיה קרב מעניין, אני הולך עם פניני, מקווה שהפועל תגיע לכאן למשחק מולנו".

צפו בהפועל ת"א עולה לחצי גמר הגביע

על המשחק מול אשקלון אמר שארפ: "לא משנה איך מנצחים, שלושים הפרש או פחות הכי חשוב זה פשוט לנצח בטח במשחקים כאלה כאשר זה משחק אחד או לחדול. אני שמח שניצחנו ועשינו את העבודה שלנו, אנחנו לא מושפעים מהעבר ופשוט שמחים על הניצחון ועל ההעפלה לחצי הגמר".            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */