יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:51
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: כל הבלגאן שמסביב לא משפיע עלינו

עוזר מאמן הפועל ת"א התייחס לפרשת דה-סילבה לאחר ה-0:2 על הפועל אשקלון. בונדר: "קבוצות יאבדו פה נקודות". גיא עזורי: "היכולת האישית ניצחה"

|
יוסי אבוקסיס:
יוסי אבוקסיס: "המשטח גרוע מאוד" (יוסי ציפקיס)

הפועל ת"א ניצחה הערב (שבת) 0:2 את הפועל אשקלון ועלתה למקום הראשון בטבלת ליגת העל, לפחות עד למשחקה של מכבי חיפה מחר מול מכבי פתח תקווה. דני בונדר וסלים טועמה כבשו לזכות האדומים במשחק החוץ באשקלון.

עוזר המאמן, יוסי אבוקסיס, אמר: "אני שמח שאנחנו מתרצים אחרי ניצחון ולא אחרי הפסד. המשטח רע מאוד. שחקנים התלוננו על כך כבר בחימום. היה קשה לשחק אבל גם בימים הלא טובים צריך לקחת את הנקודות".

"כל הבלאגן לא משפיע עלינו, שאף אחד לא יחפש תירוץ. רוצים שהכל יהיה מושלם בין הבעלים אבל אנחנו יודעים לעשות את העבודה. יש לנו עוד הרבה מטרות העונה. ביקשנו מדני בונדר לתמוך בהתקפה והוא כבש. רוסיה תחכה לו", הוסיף אבוקסיס.

דני בונדר, שכבש את שערו הראשון בקריירה: "זה גול ראשון. יוסי (אבוקסיס) אמר לי לתמוך בהתקפה. היה משחק טוב שלי. מגיעה מילה טובה לכל השחקנים. לא משחק גדול שלנו, יש גם משחקים כאלה. קבוצות יאבדו פה נקודות. כל שחקן רוצה להתקדם מבחינה כלכלית ומקצועית. רוסיה היא ליגה טובה וקשה. ביברס נאתכו עושה שם חיל. יש הצעות שאי אפשר לסרב להן. כרגע אני שחקן הפועל".

עזורי: נתנו יותר מדי כבוד

מאמן הפועל אשקלון, גיא עזורי, אמר: "היתה אמונה אבל היכולת האישית ניצחה במשחק. זה מה שעושה את הפועל ת"א. הם נמצאים בהמנון של הצ'מפיונס ואנחנו בהמנון של ליגת העל. הליגה עוד ארוכה ויהיו עוד הרבה קרבות. אני לא מאמין בשינויים דרסטיים. מה שנצטרך לעשות נעשה. המטרה שלנו היא להישאר".

דני בונדר חוגג (יוסי ציפקיס)
דני בונדר. "יש הצעות שאי אפשר לסרב להן" (יוסי ציפקיס)
 

"נתנו יותר מדי כבוד להפועל תל אביב ברבע שעה הראשונה. שילמנו על זה בשער מוקדם ששינה בעצם את כל התכניות. אסור לעשות טעויות. בדברים הקטנים מפסידים את המשחק. אני לוקח גם הרבה דברים טובים שהיו במשחק הזה אבל הראש שלנו כבר הלאה במשחק מול הפועל ר"ג בשבוע הבא שהוא עוד מלחמת עולם עבורנו", סיכם עזורי.

גיא עזורי (יוסי ציפקיס)
גיא עזורי. "לא מאמין בשינויים דרסטיים" (יוסי ציפקיס)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */