יום רביעי, 18.02.2026 שעה 07:54
ליגה אנגלית 25-26
5718-5026ארסנל1
5324-5426מנצ'סטר סיטי2
5027-3726אסטון וילה3
4537-4726מנצ'סטר יונייטד4
4430-4726צ'לסי5
4235-4126ליברפול6
4035-4026ברנטפורד7
3730-2926אברטון8
3745-4326בורנמות'9
3637-3726ניוקאסל10
3630-2726סנדרלנד11
3440-3526פולהאם12
3232-2826קריסטל פאלאס13
3134-3426ברייטון14
3045-3626לידס15
2937-3626טוטנהאם16
2738-2526נוטינגהאם פורסט17
2449-3226ווסטהאם18
1851-2826ברנלי19
948-1626וולבס20

גרנט נפגש עם היו"ר: מתעסקים רק בחיזוק הסגל

מנג'ר ווסטהאם הפריך את השמועות על סיום דרכו בקבוצה אחרי פגישה עם גולד: "הבעלים לא ביישנים, הם יגידו לי את האמת". ב-17:00: ברנסלי בגביע

|
גרנט וגולד. המאמן מתעסק בחיזוק (GettyImages)
גרנט וגולד. המאמן מתעסק בחיזוק (GettyImages)

מנג'ר ווסטהאם, אברהם גרנט, ערך אתמול (שישי) את פגישתו השבועית הקבועה עם יושב ראש המועדון, דייויד גולד. למרות גל השמועות על סיום תפקידו בעקבות התבוסה 5:0 לניוקאסל והנשירה חזרה למקום האחרון, המאמן הישראלי הבהיר כי השיחה ביניהם כלל לא עסקה בעתידו, אלא דווקא בחיזוק הסגל להמשך העונה.

לווסטהאם מצפים בשבוע הקרוב שני משחקים במפעלי הגביע, הראשון שביניהם הערב ב-17:00 מול ברנסלי בסיבוב השלישי של הגביע האנגלי וביום שלישי מול בירמינגהאם במשחק הראשון בחצי גמר גביע הליגה.

גולד והבעלים השותף, דייויד סאליבן, קבעו ישיבת הנהלה ליום רביעי, מה שהוביל לשמועות כי המשחקים הללו הם שייקבעו את עתידו של המאמן.

"לחיות במועדון הזה, זה לחיות עם שמועות", התייחס גרנט בביטול לגל הדיווחים סביבו. "מה שחשוב זה מה שאומר לך הבוס ויש לי יחסים טובים עם הבעלים. אני לא חושב שמדובר בטיפוסים ביישנים שלא יגידו לי את האמת. אנחנו כרגע רק מתעסקים בחיזוק הסגל".

גרנט הוסיף כי המיקום הנמוך בטבלה לא ישבור אותו. "למרות כל מה שקרה אנחנו נמשיך בדרך שלנו. הדרך שלי תישאר בדיוק אותה הדרך, אני לא אשתנה", טען המאמן והוסיף: "שופטים אותי רק לפי התוצאה האחרונה, אבל בחמשת המשחקים האחרונים ניצחנו שניים ופעמיים נוספות סיימנו בתיקו. ניצחנו את פולהאם בחוץ, זה לא אצטדיון שקל לנצח בו".

שחקני ווסטהאם. הצליחו לצבור נקודות במשחקים האחרונים (GettyImages)
שחקני ווסטהאם. הצליחו לצבור נקודות במשחקים האחרונים (GettyImages)
 

ווסטהאם לא הצליחה להחתים בחלון ההעברות את סטיב סידוול, ונוכח חזרתו לאימונים של תומאס היצלספרגר, כרגע לא מתכוונים בווסטהאם להביא קשר נוסף ומתמקדים בחיפוש אחר חלוץ ומגן שמאלי. אלא שהמצב הכלכלי של המועדון מקשה על כך.

"כולם מודעים למצב, כשהבעלים רכשו את המועדון היא היה בחובות של 100 מיליון ליש"ט והם עושים כל מה שאפשר כדי להתמודד עם המצב. אנחנו צריכים סגל חזק יותר, יש לנו הרבה שחקנים פצועים וללא חיזוק יהיה לנו קשה להמשיך", הבהיר גרנט.

אברהם גרנט. &qout;ללא חיזוק יהיה לנו קשה להמשיך&qout; (GettyImages)
אברהם גרנט. "ללא חיזוק יהיה לנו קשה להמשיך" (GettyImages)
 

נוכח השבוע העמוס שממתין לקבוצתו, עשוי גרנט לשלב שחקנים צעירים כמו ג'ורדן ספנס וזבון היינס במשחק מול ברנסלי. גרנט עצמו סירב לדבר בשמות אך רמז: "במשחק מול ברנסלי תראו שני שחקנים צעירים שהם העתיד של המועדון".  

מנג'ר לידס: "עם יכולת, מזל וחולשה של ארסנל, אולי יש לנו סיכוי"
מלבד משחקו של גרנט מול ברנסלי, יתקיימו בשבת עוד 25 משחקים בסיבוב השלישי של הגביע האנגלי, הראשון בו משתתפות קבוצת הפרמייר ליג. במשחק הכי מסקרן ופיקנטי של השבת תארח ארסנל את לידס יונייטד בשעה 14:45.

לידס, עלתה בעונה שעברה לליגת המשנה באנגליה והעונה היא במקום החמישי בצ'מפיונשיפ, מקום שמוביל למשחקי המבחן על העלייה לפרמייר ליג. המנג'ר סיימון גרייסון, מתעקש לשמור על רוגע וטוען שמשחקי הליגה הרבה יותר חשובים לקבוצה. "המשחק מול ארסנל יבדוק את היכולת שלנו. אמרתי לשחקנים שהכי חשוב זה שהם יוכלו להסתכל לעצמם במראה ולדעת שהם עשו הכל", הוסיף גרייסון לסיום. מה שבטוח הוא, שהמאמן מאוד לא ירצה לשחזר את התבוסה בסיבוב השני של הגביע בשנת 1979, אז ניצחה ארסנל 0:7.

דקל קינן מול דרוגבה (GettyImages)
דקל קינן מול דרוגבה. שב להרכב (GettyImages)
 

בלם נבחרת ישראל דקל קינן יפתח בהרכב בלקפול במשחק החוץ ב-17:00 נגד סאות'המפטון, אחרי תקופה ארוכה שלא היה בסגל.

משחקים מרכזיים נוספים בסיבוב שלישי של הגביע האנגלי (שבת, 17:00): שפילד יונייטד - אסטון וילה, סנדרלנד - נוטס קאונטי, האל - וויגאן. ביום ראשון יושלם הסיבוב השלישי עם המפגשים בין מנצ'סטר יונייטד לליברפול, טוטנהאם לצ'רלטון, צ'לסי ואיפסוויץ' ולסטר מול מנצ'סטר סיטי.
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */