יום ראשון, 15.02.2026 שעה 10:42
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2829-2522בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2344-2823מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

אלי גוטמן: מול ליון, אנחנו ניראה הרבה יותר טוב

למרות ה-1:5 על הפועל פ"ת, מאמן הפועל לא מרוצה: "ההבדל משבוע שעבר הוא השערים". שכטר: "אין טעם למחזור ליגה בימים כאלה". נעים: "השופט טעה"

|
אלי גוטמן. לא היה מרוצה מהיכולת (שי לוי)
אלי גוטמן. לא היה מרוצה מהיכולת (שי לוי)

הפועל תל אביב הביסה בקלות 1:5 את הפועל פתח תקווה, במשחקה האחרון לפני מחזור הנעילה של שלב הבתים של ליגת האלופות בו תפגוש את ליון בצרפת.

מאמנה של הפועל תל אביב אלי גוטמן פתח את דבריו בסיום בהתייחסות לאסון השריפה: "הפועל תל אביב והכדורגל הישראלי כולו מרכין ראש היום. אנשים נלחמים שם באש וליבנו עם משפחות החללים. אני מקווה מאוד שהפצועים יחלימו. אנחנו לצערי מדינה שחיה על חרבה".

על המשחק עצמו: "לא היה קל, ההבדל בין היום לשבוע שעבר הוא השערים שבאו ופתחו את המשחק. בגדול באנו עם מחשבה גם לגבי המשחק הזה וגם לגבי המשחק ביום שלישי. נתנו לשחקנים לרוץ, ושחקנים שצריכים לשחק כמו אבוטבול ושיש לקחו חלק במשחק ועשו חימום לקראת יום שלישי.

סהר שחקן טוב, הוא עוד ייתן את הגולים שלו. ליון מבחינתי היא הקבוצה הכי טובה בבית, אבל אנחנו נתארגן ונבוא מוכנים, עם יכולת הרבה יותר טובה מאשר הפגנו היום".

חלוצה של הפועל תל אביב, טוטו תמוז אמר בסיום: "אני חושב שההחלטה לעבור להפועל תל אביב היתה טובה. בשבוע שעבר היתה לנו תקלה לא קטנה, אנחנו צריכים לצאת לליון במצב רוח טוב. אני חושב שאפשר להוציא תוצאה טובה שם. היה לנו קשה לחשוב על כדורגל ביום כזה, אנחנו רוצים לאחל לכל המשפחות שיהיו חזקים".

שכטר: הופתעתי שהמשחק התקיים היום

איתי שכטר התייחס בתום המשחק לאירועים בצפון: "הופתעתי שהמשחק התקיים. אני חושב שלאור מה שקרה בצפון, לא היו צריכים לשחק את המחזור הזה. היו צריכים להיות עם המשפחות של הפצועים והנספים, להישאר בבית. אין טעם למחזור ליגה בימים כאלה כי אנחנו עם אחד וצריכים להיות ביחד בדברים כאלה. יחד עם זאת זה המקצוע שלנו ואם קבעו שיש מחזור אז אנחנו משחקים. אני רק יכול להגיד שאם לא היה משחק אני היתי שמח מאוד".

טוטו תמוז. &qout;שמח מההחלטה לעבור להפועל&qout; (שי לוי)
טוטו תמוז. "שמח מההחלטה לעבור להפועל" (שי לוי)
 

מאמנה של הפועל פתח תקווה, יובל נעים ספג קללות בסיום מהקהל ואמר בסיום: "אם האוהדים חושבים שאני הבעיה, אין לי בעיה לקום וללכת. בסך הכל במחצית הראשונה שיחקנו טוב, הגיעו לנו שני פנדלים. מבחינת משחק בחצי הראשון שיחקנו טוב מאוד, אבל כשאתה משחק טוב ומקבל שלושה שערים משלושה מצבים נייחים, אז קשה מאוד לשחק. השופט הכריע את המשחק בשתי החלטות אומללות, אם הכדורגל שלנו רוצה להתקדם, השופטים צריכים להפסיק להיבהל בכל פעם שמגיע לקבוצה הנחותה משהו. אין שום סיכוי כך לקבוצות הקטנות, אני מרגיש מקופח. אלו דברים שלא ישתנו".

שכטר (שי לוי)
שכטר. "אין טעם למחזור ליגה בימים כאלה" (שי לוי)
 

"אני לא מאשים אף שחקן, בטח לא את שניר דורי. אם יש אשם זה המאמן, הדבר האחרון שאני מחפש זה להאשים אחרים. אני לא צריך לשקול שום דבר לגבי העתיד שלי. עשינו עד עכשיו תוצאות טובות. אנחנו ממשיכים, שלא ישכחו שקיבלתי אותה עם שתי נקודות. בינואר נצטרך לעשות שינוי גדול".

יובל נעים. &qout;השופט הכריע את המשחק בשתי החלטות אומללות&qout; (שי לוי)
יובל נעים. "השופט הכריע את המשחק בשתי החלטות אומללות" (שי לוי)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */