04/01/2018 00:05
מאת דורון בן דור ואלון בן דוד

אוהד בוזגלו. מאמין (משה חרמון)
הפועל עכו תארח הערב (חמישי, 19:05) את מועדון ספורט כפר קאסם במסגרת סיבוב ח’ של גביע המדינה. אחרי הניצחון על מכבי חיפה בליגה ולפני משחק התחתית מול הפועל אשקלון בשבוע הבא, בעכו לא רוצים למעוד מול היריבה מליגה א'. המאמן אלדד שביט, שלא תרגל הרכב לקראת המשחק, יחסר את צמד הקשרים ברונו איבה וגבי קניקובסקי.
מי שאמורים לשחק במקומם של השניים הם לוטם זינו, שחוזר מצהובים, ודילן דמראווי, שנכנס כמחליף במשחק מול חיפה. אגב, דילן מועמד לקבל שחרור למכבי הרצליה מהלאומית. לשביט יהיה סגל חסר במיוחד מאחר שרק לאחרונה שוחררו סם אלישע ועזת חלאילה. גם הנבחנים האחרונים שוחררו ובנועלת הטבלה ינסו להנחית שחקנים זרים אחרים במקום. עמית אמזלג, ששוחרר מעירוני נשר, מועמד להצטרף.
רוב מאס: "אני עדיין מאמין בבחורים שלנו" מנגד, כפר קאסם מליגה א' דרום, בהדרכתו של אוהד בוזגלו, תנסה להפתיע את הקבוצה מתחתית ליגת העל. כפר קאסם, שגברה בסיבוב הקודם 0:2 על הפועל איכסל, לא ניצחה בששת משחקי הליגה האחרונים שלה והיא מסובכת בתחתית הטבלה, במרחק ארבע נקודות מעל המקום האחרון בו נמצאת עירוני קריית גת.
בוזגלו התייחס למשחק: "אנחנו מגיעים בהרגשה טובה ומרשים לעצמנו לחלום. ישנם פערי רמות גבוהים ואנחנו מודעים לכך, אך גם מבינים שזה משחק אחד ואם נשחק חכם, אולי נוכל להפתיע. המטרה שלנו היא לא לשמש תפאורה, אלא להוות יריב ראוי, גם בשביל הקהל הנהדר שלנו וגם בשביל ההרגשה שלנו".