יום ראשון, 21.12.2025 שעה 02:33

האולם בגן נר טרם אושר לאירוח ביורוקאפ

מנהל תחום התחרויות של היורוליג ביקר באולם של גלבוע/גליל אך עדיין לא ברור האם שם יערך המשחק מול מריופול. האלופה: "לא סביר שנארח במרחק רב"

|
שמעון מזרחי וגווילאן במהלך הסיור בגן נר
שמעון מזרחי וגווילאן במהלך הסיור בגן נר

גם לאחר ביקורו של מנהל תחום התחרויות ביורוליג, דייגו גוויליאן, האלופה גלבוע/גליל עדיין לא קיבלה מענה בנוגע לאפשרות שתארח את המשחק הקרוב מול מריופול ביורוקאפ באולם גן נר.

מר גוויליאן סקר היטב את האולם בגן נר במשך למעלה משלוש שעות. כל אנשי המקצוע המעורבים בתכנון האולם, בבנייתו ובתפעולו היו במקום וסיפקו גוויליאן את התשובות לכל השאלות שעלו במהלך הסיור. יחד עם גוויליאן נכח בסיור גם יו"ר מכבי תל אביב וחבר הנהלת היורוליג, שמעון מזרחי.

עד לרגע זה, לא קיבלו בגלבוע כל מענה מאנשי היורוליג בנוגע לאפשרות שיארחו את המשחק הקרוב (ביום שלישי) מול מריופול האוקראינית באולם בגן נר.

דובר הקבוצה,עמי כברי, מסר בתגובה: "אנו סבורים, כי הנהלת היורוליג צריכה להתייחס בכובד הראש הראוי לעובדה כי גלבוע/גליל זכאית לשחק מול הקהל הרב שיש לה בצפון ישראל. אלפים רבים של אוהדי ספורט בכלל וכדורסל בפרט ממתינים ברגעים אלה, ביחד איתנו, להחלטה הנכונה של הנהלת גוף הכדורסל הבכיר והמכובד באירופה.

האולם בגן נר. עדיין לא קיבל אישור
האולם בגן נר. עדיין לא קיבל אישור
 
אין זה סביר לטעמנו ובוודאי אין זה לכבודו של הכדורסל האירופי שמשחקים במסגרות כאלו יתקיימו במרחק רב מן הקהל הביתי ולמעשה מול אולמות כדורסל ריקים. הספורט המקצועני מבוסס על עניין רב ככל האפשר מצד הקהל והתקשורת; לצערנו, למרות מאמצים רבים שעשה המועדון שלנו בסיוע המועצה האזורית גלבוע – טרם התקבלה ההחלטה הנכונה על ידי אנשי היורוליג".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */